Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Witaj, @agula26. U mnie podobna sytuacja jak u Ciebie. Ciąża zatrzymana w 6tyd5d, poronienie w 11 tyg. Też czwarte dzieciątko [emoji22] przytulam cię mocno. A ile masz lat?
Napisane na G3121 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj, @agula26. U mnie podobna sytuacja jak u Ciebie. Ciąża zatrzymana w 6tyd5d, poronienie w 11 tyg. Też czwarte dzieciątko [emoji22] przytulam cię mocno. A ile masz lat?
Napisane na G3121 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale super!, Zakynthos jest piękny [emoji7] pierwszy raz lecicie do Grecji? My ostatnio zakochaliśmy się w kanarach, rok temu Teneryfa, a za miesiąc ruszamy na Gran Canarie@zosiak macie już wakacyjny kierunek wybrany? My w maju na Zakhyntos, już się nie mogę doczekać [emoji5]️
Jeśli lekarz tak uznał to czasem warto wziąć pod uwagę jego zadanie.Mi lekarz powiedział że pecherzyk jest za duży aby sam się usunął i dlatego gdy zacznę krwawić mam jechać do szpitala aby zrobili zabieg.