• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@martakratka ja tak mialam, wiec glowa do gory. Zrobilam test 2 dni przed spodziewaną @, nie bylo ani cienia cienia ktory jest cieniem cienia drugiej kreski, czyli biel absolutna.. A pozniej okres sie spoznial i spoznial az w koncu chyba dopiero w 36 dniu cyklu zrobilam test (a dlatego tak pozno bo balam sie cieszyc, nie wierzylam ze to sie dzieje na prawde) :) i dwie mocniutkie kreski. Takze trzymam kciuki :)
@Irenaa kibicuje Ci bardzo!! Na pewno doczekasz rozowego bobaska. Na pewno !! :)
Dzięki, że dajecie mi tyle siły i nadziei...

@zosiak czuję się dobrze, chociaż ciążę z corcia znosiłam lepiej. Ale brzusio już widać. Już nie wszystko można nosić bo jak założę coś co obciska brzuch to guzy od zastrzykow wychodza.

@martakratka ja dwa dni.przed @ robilam betę i bylo zero. Dzien po termine @ test nie wyszedł. Dopiero w 31dc test pozytywny a @ mam jak w zegarku co 28dni.

@Aggs witaj, super że już jesteś z nami. Bardzo współczuje. To teraz tylko w odwiedziny możesz jechać?

@zosiak aktualnie wygląda jakby mnie kto skopał. Kurcze takie fioletowe guzy mi wyszły przez rajtki że szok. Gdybym wiedziała to bym pod brzuch je dała. No teraz to już po wszystkim, się nie wróci. Nie zakładajcie nic co obciska brzuch jak macie zastrzyki. A u Ciebie póki co przystopowaliscie ze wszystkim tak?

@Aggs no to faktycznie przerabane. Współczuję Ci bardzo tym bardziej że swoją przyszłość laczylas z tamtym miejscem. Chociaż może będziesz miała okazję iść do tutejszych mądrych głów lekarskich?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry