reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny mam glupie pytanie...kojarzycie jak czasen macie drganie lydki czy reki... i np ja czuje takie drganie jedno lub dwa co jakis czas w roznych miejscach na brzuchu takie w sumie mocniejsze skurczenie, ale w 1 miejscu potem znow w innym... czy to mozliwe ze to ruchy ? Czy skurcze? Bo glupieje ;]
Myślę że to raczej ruchy :) masz w sobie dwa Kabanoski wiec może dlatego są w różnych częściach brzuszka :)

reklama
To jest nas dwie [emoji14] i nadzieja ze od 3 dni czuje ruchy ! ;)
Ale cudnie :D to napewno ruchy :D moje Dziecię teraz wymyślilo sobie zabawę w wkładanie nóżki pod moje żebra jak siadam żeby się najeść :D mowie Ci jakie to przyjemne, czasem mam wrażenie ze ta nóżka piersią mi wyjdzie :D a Ty za niedługo będziesz miała 4 takie nóżki :D

Dziewczyny mam glupie pytanie...kojarzycie jak czasen macie drganie lydki czy reki... i np ja czuje takie drganie jedno lub dwa co jakis czas w roznych miejscach na brzuchu takie w sumie mocniejsze skurczenie, ale w 1 miejscu potem znow w innym... czy to mozliwe ze to ruchy ? Czy skurcze? Bo glupieje ;]
Napewno ruchy [emoji4] też na początku czułam takie wibrowanie, smyranie i bąbelki [emoji4] zaczęły szaleć bobaski

@kb.karola90 Nie strasz [emoji26][emoji26][emoji26] poki co to przyjemne ruchu nie sa czeste ale sa :)

@Jivka niby wysoko ale w pierwszej ciazy w 18tc odczulam xos tam potem cisza i potem moze raz czy dwa delikatnie wiec nie bylam pewna a dotrwalam so 23tc a teraz jakos tak dosadniej... [emoji14]

@Lu_cy wibrowanie babelko czulam od 16tc potem spokoj i w ok 18 tc a teraz to jiz wyzej i takie wlasnje jakby ktos mnie tam zlapal i puscil takie mini miejscowe skurcze [emoji14]

@kb.karola90 Nie strasz [emoji26][emoji26][emoji26] poki co to przyjemne ruchu nie sa czeste ale sa :)

@Jivka niby wysoko ale w pierwszej ciazy w 18tc odczulam xos tam potem cisza i potem moze raz czy dwa delikatnie wiec nie bylam pewna a dotrwalam so 23tc a teraz jakos tak dosadniej... [emoji14]

@Lu_cy wibrowanie babelko czulam od 16tc potem spokoj i w ok 18 tc a teraz to jiz wyzej i takie wlasnje jakby ktos mnie tam zlapal i puscil takie mini miejscowe skurcze [emoji14]
Ja to jestem taka Matka-Wariatka ze mam radoche nawet z tych mniej przyjemnych ruchów :D

reklama
Do góry