roki_1991
Fanka BB :)
Nie wiem, czy ktoś mnie pamięta, ale to moja córcia
Po 1 poronieniu, udało się mi zajść w ciążę i mam teraz cudowną córkę![]()
Ja pamiętam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie wiem, czy ktoś mnie pamięta, ale to moja córcia
Wlasnie taka metodę stosujemy od kilku miesięcy i niestety bez skutku. Na kalendarzyk patrzę z przymrużeniem oka bo wiem ze z ta moja owulacja różnie bywaTak 26-28 dni ale owu mniej więcej w połowie cyklu a tu taki psikus. Co prawda kochaliśmy się regularnie co 2-3 dni ale na usg w 5+2tc było już pięknie bijące serduszko i lekarz dam się zapytał czy możliwe ze zaszłam ok 5dc a wiem że to możliwewszystko jest możliwe także proszę wyrzucić kalendarz i kochać się co 2 dni a nie tylko wtedy kiedy wydaje Ci sie ze może być owulacja.
Gratuluję pięknej córeczki!!!Nie wiem, czy ktoś mnie pamięta, ale to moja córcia
. Witaminy są ogólnie na poprawę armii. Ale się naśmiałam. Może spraw swojemu M soś takiego, a nóż zadziała tak jak u mojego M.