JoannA25
Czerwcowa mama'08
daguś;
kurczę, my to takie dwie szczególne panikary - z niczego potrafimy zrobić coś
A co do tego leku, tak jak po pierwszym razie mnie okropnie piekło, tak teraz już raczej nie. Z tego wynika, że warto jest go brać bo coś było nie tak.
Ptaszynka;
fajnie, żę Poszłaś sobie na zakupy :-) nic tak nie potrafi poprawić humoru prawda?
Ja w ciążowych kupiłam sobie 4 pary spodni i jedną spódnicę - płaciłam jak za zboże ale były mi niezbędne bo chodziłam już z odpiętymi guziorami i opadającymi galotami

Co do bluzeczek - kupuję nadal głównie w Orsay - jakoś zawsze tam coś dla siebie znajdę. Ostatnio wciągnęłam sobie 2 obcisłe tuniki - pod nie golfik i wygląda super :-)
Niestety my na szczecińskiej wsi
nie mamy Zary :-(
dlaczegotak;
spokojnie, szybko zleci :-) Jesteś teraz w 9 tygodniu - mi wtedy doktor dał taką ramkę i zdjęcie Dzidzi - normalnie duży Dzidź już wtedy był :-)
tak jak napisała e_mama - najważniejsze,że Twoja Kruszynka jest pod Twoim serduchem :-)
e_mama;
mam nadzieję, że Julcia już czuje się lepiej :-)
Aniu;
Jeszcze troszeczkę i już będzie lżej :-)
Moja koleżanka ma cesarkę we wtorek i już odlicza godziny
Trzymam kciuki za pomyślny poród
kurczę, my to takie dwie szczególne panikary - z niczego potrafimy zrobić coś

A co do tego leku, tak jak po pierwszym razie mnie okropnie piekło, tak teraz już raczej nie. Z tego wynika, że warto jest go brać bo coś było nie tak.
Ptaszynka;
fajnie, żę Poszłaś sobie na zakupy :-) nic tak nie potrafi poprawić humoru prawda?
Ja w ciążowych kupiłam sobie 4 pary spodni i jedną spódnicę - płaciłam jak za zboże ale były mi niezbędne bo chodziłam już z odpiętymi guziorami i opadającymi galotami

Co do bluzeczek - kupuję nadal głównie w Orsay - jakoś zawsze tam coś dla siebie znajdę. Ostatnio wciągnęłam sobie 2 obcisłe tuniki - pod nie golfik i wygląda super :-)
Niestety my na szczecińskiej wsi
nie mamy Zary :-(dlaczegotak;
spokojnie, szybko zleci :-) Jesteś teraz w 9 tygodniu - mi wtedy doktor dał taką ramkę i zdjęcie Dzidzi - normalnie duży Dzidź już wtedy był :-)
tak jak napisała e_mama - najważniejsze,że Twoja Kruszynka jest pod Twoim serduchem :-)
e_mama;
mam nadzieję, że Julcia już czuje się lepiej :-)
Aniu;
Jeszcze troszeczkę i już będzie lżej :-)
Moja koleżanka ma cesarkę we wtorek i już odlicza godziny

Trzymam kciuki za pomyślny poród

.
Pracowac wiec bede do konca maja.
A ja dzisiaj cały dzionek w rozjazdach. Jak wyszłam z domciu o 8 rano tak wróciłam po 18. I nawet głód mnie nie dobijał
... Odebraliśmy rzeczy od mojej mamy (bo szalała na zakupach dla dzidzi) i tym sposobem mam 4 kocyki (co ja zrobię z nimi???
... A czosneczke z grilla wcale tak niesmierdzi i niejest taki zajzajer. Obrane ząbeczki zawiń w folię aluminiową, dodaj troszkę masełka i na grilla... Mój małż też jakiś taki bardziej zakupowo - układny sie zrobił. Może to ciąża tak na niego działa???
... Co do ruchów top pierwszego kopa poczułam w 19 tyg ale niewiedziałam, że to to
. Po USG coś mi w brzucholku przeskoczyło. Myślałam, że to od tego iż lekarz w tym miejscu nacikał. Dopiero po 5 dniach, po jajecznicy ze szczypiorkiem dostałam taką serię że aż małż poczuł
... Nieprzejmuj się. Mój gin wyśmiał mnie jak mu powiedziałam w 18 tyg, że wszystkie już od 16 tyg czują a ja nie. Do 22 tc masz czas i najlepiej zrobisz dając sobie i maleństwu luzik.
... Wierz mi przechodziłam przez to i mdłości niesą najgorszym co może Cię spotkać
... Męczyłam się tak do 20 tc.