Hej babeczki.
U mnie w domciu do tego wszystkiego doszła epidemia grypy.:-( Wszyscy za wyjątkiem mnie (ciekawe jak długo
) chorzy. Teściowa przyniosła zarazę w czwartek i posprzedawała.
JoannA - ja miałam zawsze bardzo bolesne @ wiec ten ból jest mi znany. Pewnie skutek uboczny czopków.
dobrej nocki
U mnie w domciu do tego wszystkiego doszła epidemia grypy.:-( Wszyscy za wyjątkiem mnie (ciekawe jak długo
) chorzy. Teściowa przyniosła zarazę w czwartek i posprzedawała.JoannA - ja miałam zawsze bardzo bolesne @ wiec ten ból jest mi znany. Pewnie skutek uboczny czopków.
dobrej nocki

... Chłopa z łóżeczka wywaliłam i śpi w innym pokoju.
... Super uczucie jak się mały przemieszcza. Mój już jest duży więc jak zaczyna fikanie to zaraz mi albo po narządach przejedzie albo wypina się na zewnątrz. Z jednej strony to milusie bo wiem, że skubanek żywotny jest ale z drugiej strony ten ból... A potrafi sie kręcić cały dzień. Qrde kiedy to dziecko sypia???
Mój Michaś też mnie potrafi skopać i to całkiem solidnie,
ale jeszcze trochę... No i kuruj się kochana! Nie pozwól, by wstrętne choróbsko zamieszkało u Was na dłużej!
. Tydzien temu sluz wygladal na owulacyjny, wiec moze bedzie za tydzien, ale czy to mozliwe zeby w pierwszym miesiacu byla juz owulacja?
.
.