Aleze mnie blondynka

z tym masłem. Dziękuję e_mamusiu za to, że tak skrupulatnie mi to Wyjaśniłaś.
Ja ostatnio w ogóle tracę głowę -dzisiaj szczepiłam swojego małego psa przeciwko wściekliźnie i nie potrafiłam odpowiedzieć na ciężkie pytanie - w jakim jest wieku mój ukochany piesek

Trzymam kciukiza zdrowie Julci - Dziecko zdrowe - Mama szczęśliwa:-)

;-)
Dzięki za kciuki i masz rację, chyba nic tak nie dobija matki jak to, kiedy coś się dzieje jej dziecku:-(
Cześć dziewczyny!
Mnie coraz mocniej ciśnie, gniecie i kuje.
Jest mi już strasznie niewygodnie, mam stresa i jestem obolała - głównie przy wstawaniu.
Zastanawiam się czy dotrwam do piątku. O 12:30 mam mieć KTG.
Jestem wykończona... fizycznie i psychicznie.
e_mama - co za lekarz!? Człowiek nie dość, że w stresie z powodu choroby dziecka, to potrafią jeszcze dołożyć...
rrr...
Jak się czuje teraz Twoja malutka?
Anna trzymam bardzo mocno kciuki za Twój brzusio i życzę Ci lekkiego i szybkiego porodu i 10/10 dla malucha

E-mama - mam nadzieję, że ta poprawa to już na stałe była i Julcia ma sie lepiej.
Dzięki kochane dziewczynki!
Julka ma się o tyle lepiej, że przestała tak wysoko gorączkować, natomiast zaczęła się jej silna biegunka

. Byłam dziś z nią u pediatry, która stwierdziła, że to jednak nie była angina, kazała odstawić antybiotyk i leczyć tylko biegunkę.
Dziewczyny podawanie leków 2,5-latkowi to horror. O ile smaczne syropki dziecko wypija chętnie o tyle te niedobre to można sobie rozsmarować na ścianie albo dziecko zrobi to samo puszczając pawika
Hej dziewczynki
e_mama zdrowia dużo życzę, trzymaj się dzielnie. Choroba dziecka to pewnie dopiero kosmos. My z Dagą i Asią to pewie będziemy po ścianach wtedy chodzić z paniki (ja przynajmniej napewno). Trzymaj się cieplutko
Ptaszynko dziękuję za życzenia zdrówka;-)
Masz rację, choroba dziecka to kosmos, ale każda z nas prędzej czy później musi stawić temu czoło. Moja młoda rzadko choruje, teraz dopiero dostała pierwszy antybiotyk w życiu, ale jak już ją sieknie to cuda się dzieją
Hej,dawno tu nie zaglądałam,ale myślę o Was

Witaj e-mama,smutno,że tutaj

.Widzę,że mamy dzieci w tym samym wieku.Zdrówka córci życzę
cześć
Gabi
Udanego spacerku;-)
Jak ja Wam zazdroszczę !!! Czujecie już ruchy dzidzi , wiecie czy to bedzie chlopczyk czy dziewczynka , a ja jestem dopiero na etapie mdłości i tak bardzo bym chciała , żeby ten 1 trymestr się już skończył !!!
Dlaczegotak, nie zazdrość dziewczynom, bo to co najistotniejsze masz już pod sercem, a na całą resztę przyjdzie czas!
Pamiętam, że zanim moje dziecko skończyło pierwsze 3 miesiące życia to myślałam, że ten okres nigdy się nie skończy, że wiecznie będzie mi wisiało na cycu i że już nigdy nie uda mi się wyjść z domu bez niej i tak dalej. Teraz nie mogę uwierzyć, że jest już tak duża, że mogę z nią pożartować, że robi się coraz bardziej samodzielna i staje się moją kumpelką.
Dziś stwierdziła, że ma w pupie traktorek bo takie dźwięki się jej stamtąd wydobywają

;-);-)