Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi immunolog i genetyk mówił że do 32max34. Z tym, że Tu odstawiono mi ok 24tc , że względu na dołożenie innych leków.Moja skarbnico wiedzy :-) byłam dziś u lekarza, mały waży 1522g już tak nie nabiera jak na początku. Ale mam problem, pytałam dziś o odstawienie acardu i lekarz powiedział że w 36 tygodniu będziemy odstawiac. Trochę mnie to martwi, czy któraś z Was brała go tak długo? Boję się że ten przewód botalla się nie zamknie. Mam wizytę za 2 tygodnie to będę próbowała negocjować, ale może macie jakiś artykuł żebym mogła sobie poczytać o tym ASA?
A co masz nie dotrwać :-) w niedzielę zaczynasz 29 tak?Mi immunolog i genetyk mówił że do 32max34. Z tym, że Tu odstawiono mi ok 24tc , że względu na dołożenie innych leków.
Marze o takiej wadze jak dotrwam do Twojego tygodnia [emoji14]
Moja skarbnico wiedzy :-) byłam dziś u lekarza, mały waży 1522g już tak nie nabiera jak na początku. Ale mam problem, pytałam dziś o odstawienie acardu i lekarz powiedział że w 36 tygodniu będziemy odstawiac. Trochę mnie to martwi, czy któraś z Was brała go tak długo? Boję się że ten przewód botalla się nie zamknie. Mam wizytę za 2 tygodnie to będę próbowała negocjować, ale może macie jakiś artykuł żebym mogła sobie poczytać o tym ASA?
Beta to przy zagniezdzeniu chyba zaczyna rosnąć [emoji848]@witch84 czytałam na jakieś stronie, że dochodzi do zapłodnienia ale nie do zagnierzdzenia. Chyba wolę trzymać się tej wersji. Mniej stresu.