• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej hej hej
Ja już po nocnej eskapadzie

pixella wiec nic innego jak stooo lat, stooo lat dla Was. Byście cieszyli się sobą przez całe życie i byście kochali sie tak jak w dniu ślubu..
i dla Waszych rodziców również stooo lat..34 lata małżeństwa... jest się czym pochwalić!!

reklama
Hej Luiza ja Ci niestety nie pomogę bo własnie tyle opini ile lekarzy. Ale z tego co wiem luteina i duphaston ma za zadanie to samo. Więc napewno będzie albo luteina albo duphaston. A co do prolaktyny najlepiej odpowiedziałaby chyba Madzia nasza cieżarówka bo nie wiem czy Ona nie bierze tych leków. Nie mam pewności. Ja napewno więcej Ci nie pomogę bo nie wiem a nie chcę Cię wprowadzać w bład.
Całuje i owocnych staranek życzę!

Niusi, gratuluję z całego serca!

A ja jestem na zwolnieniu, biorę dalej bromergon i jeszcze duphaston. Dzisiaj mam doła. Cycek mnie rano bolał, a teraz przestał i się boję. Płakać mi się chce jak pomyślę, że znowu może się nie udać. Tak bardzo się boję, że nawet boję się wejść na majówki. Nie wiem czy będę miała siłę znowu przez to przejść jeśli się okaże coś złego. U gina jeszcze nie byłam, chcę iść dopiero w przyszłym tygodniu, jak już powinno być widoczne serduszko. Mam takie schizy, że szok. Słodziutka, też mam nadzieję, że Matka Boża będzie się moim dzieckim opiekować i wreszcie je urodzę, ale tak się boję, że nawet sobie nie wyobrażasz. Chyba dzisiaj znowu będę cały dzień ryczeć, co właśnie robię. Zaraz przyjeżdża po mnie koleżanka i zabiera mnie nad morze więc może mi trochę przejdzie. Dobrze, że Was mam. Bo nikt, oprócz Was nie zrozumie mojego strachu.

also kochanie, nie płacz prosze bo będe płakać z tobą...ja doskonale rozumiem twój strach, sama jak zobaczę II do puki nie zobacze zarodka i serduszka i nie minie I trymestr będę codziennie drżeć o siebie i maleństwo...a potem mam nadzieje zaczne sie już cieszyć i mniej bać...ale zobacz ilu dziewczynkom sie udaje po tych wszystkich przejściach donosić zdrowe dzieciaczki, musi się w końcu udać!!!!
mnie piersi nie bolały wcale na samym poczatku, właściwie to zaczeły trochę w 5tc i niestety przestały w 6tc :-(, ty możesz mieć za to wszytskie inne objawy ciążowe albo nawet i ich nie miec prawie wcale i donosić, nie jest powiedziane, że musza być!!!

reklama
Kochane mam dwojke dzieci a ostatnia ciaze stracilam ,
kazda ciaza jest inna sa inne objawy albo ich nie ma wogole
w pierwszej ciazy mialam okres do trzeciego miesiaca w drugiej juz po kilkunastu dniach wielkie piersi a w trzeciej brzuszek mi tak rosł ze w 3 miesiecu juz nie miesciłam sie w spodnie ktore byly luzne przed

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry