• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

bedąc w pierwszej ciazy latałam do gina co 2tyg ( pryw - 50 zł , 9 lat temu ) i co ??
smarowałam mu kieszen a on duren nie rozpoznał brak czopu zewnętrznego i rozwarcia na 2 palce................................
w drugiej dla pewnosci chodzilam co jakis czas do dwoch i moj syn mial 62 cm i 4640 jak sie urodził .
lekarz lekarzowi nie rowny i nigdy nie wiesz czy nie trafiłas na konowała
jestem za sprawdzaniem .........................

reklama
no wlasnie,ja chcialam do jednego chodzic prywatnie a do drugie do przychodni i zobaczyc ktory mna sie bardziej zajmie,heh jak narazie chyba dam druga szanse temu obecnemu,zobacze jak bedzie next time;)

ona26 ja cała oprzednia ciażę chodziłam do 2 lekarzy, byli bardzo delikatni i nie bałam sie badań...jeden pracował w szpitalu, w którym chciałam rodzić i jest bardzo dobrym fachmanem, a drugi prywatnie i tez jest ok... jak widac ciążę donosiłam, od 34 tc lezałam bo mialam skrócona szyjkę i tylko jeden z nich mi o tym powiedział, a urodzilam pierwszego dnia 38tygc więc idealnie...odeszły mi wody i tyle...ale wtedy ciazy zagrożonej nie miałam więc jak by sie sprawdzili jakby byly komplikacje nie wiem...teraz planuje chodzic tez do dwóch, usg robić nie u nich tylko niezależnie prywatnie w bardzo dobrej klinice w wawie u polecanego przez wszystkich doktora - 200zł za usg:-( ale jak trzeba to trzeba...

co lekarz to opinia, ale wole dwóch niz jednego...

reklama
Pixella dajesz mi wiarę że może być dobrze... a tak bardzo się boję... Ten strach jest paraliżujący ale przewyższa go chęć posiadania dziecka- naszczęście. Wiem że będe walczyć!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry