• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

a ja mino wszysto musze powiedziec ze lubie robic wszystko...lubie sprzatac i naprawde jak sprzatam domy zarobkowo to robie to z przyjemnoscia....moze dlatego tak mi ta praca pasuje...ale coz...nie kazdy musi lubiec sprzatac...
edycia to ja ci czasem tak wirtualnie moge pomoc hehehee

reklama
Witam:-)
Ja dziś w pracy wiec tylko na chwilkę, @ jeszcze nie ma ale troszkę zaczyna mnie pobolewać brzuch wiec nie wiem ... szczerze powiedziawszy nie liczę ze się uda bo po pierwsze torbielka po drugie przedszkole po trzecie @ w cały świat .... no ale wszystko okaże się w praniu....
pozdrawiam :-D

Agula jak sprzątanie może być miłe :baffled::sorry2::-D
ale dzięki :rofl2:

Szafirek... włąsnie pytałam co u Ciebie.. przyciągnęłam Cię myślami.
Zobaczysz jutro jak nie przyjdzie @ w czwartek zrób rano teścior... i tyle.

Witam dziewczynki!!!!!!!!!!!111:-):-):-)
Słodziutka ,,,,,,,,buziol dla CIEBIE,,,,,i Ty pokonasz swoje fstrętne paskudztwa i beziesz cieszyć się fasoką,,ja TO wiem,,,,,,,,,,,:-):-):-)

ALicja, tak mi CIebie szkoda,,,,,,,,,mam nadziej ę,że szybko się z Tym uporasz...........

Selenko,,,,ale zaopatrzenie,,już teściki owulacyjne,heheh fajnie,jak teraz mi sie nie uda to też zakupię i z toba sprubuję,,,,,,,,

ALSO, NIUSIA, GABI, MIRKA, ANESTO, jeżyk mordoklejka,,,,,,,,,no gdzie wasze fluidka dla nas,,,,,,,,,,,,,,dbajcie o siebie i dużo odpoczywajcie,,,,,,,

Niusia ty faktycznie idz do internisty niech ci da zwolnienie,,,po co masz się męczyć,,,,,

Also,głowa do góry myśl pozytywnie,,będzie dobrze,,,,,,,,,ciesz się a nie smutaj,,,,,,,,,,,,:-):-):-)

Aga IR. ty widzę szalejesz,a męża to chym aza męczysz heheh dopiero była owulka a tu juz zaraz nastepna heheh,,trzymam kciuki i to za chłopca.............:-):-):-)

Aga,,buziaki,trzymaj się ,,,,,,,,,,,buziole

MArlenka,,fajnieże i wy zaczynacie staranka,,,,,mam nadzieje że uda wam się odrazu,,,,a nie tak mi,,,,,,,,,,wrrrrrrrrrr:-):-)

Szfirejjak tam bąbel w przedszkolu,,,,,,,
mój chodzi zadowolony,wczoraj pierwszy raz spał i podobało mu się,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ale jestem happy,,,,,,,że mój Igor taki fajny przedszkolak,,,obyło się bez płaczu,,,,,,,,,,

Nowe dziewczynki witam i mocno tulę,,,,,,,,strasznie mi przykro,ale cieszę się że do nas trafiłyście......

pozostałe dziewczynki pozdrawiam,,,,,,,,,,:-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry