• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Pixella - to zapalenie nie zniknie - tego się nie da wyleczyć:-(. Oprócz kontrolowania tsh, które ma tendencje do wpadania w niedoczynność mam przeciwciała przeciwko mojej tarczycy. Można je chwilowo zbijać sterydami ale one działają tylko wtedy gdy się je bierze.

reklama
madzie bedzie dobrze i ty sie doczekasz malenstwa zobaczysz....mnie kiedys powiedzieli ze nie bede miala dzieci....nigdy...i przez rpk wlasciwie nie zachodzialm w ciaze....ale ...udalo sie....i potem juz poszlo....tylko jakos teraz nie chce wyjsc...ech....coz....nikt nie mowil ze bedzie latwo....

poza tym dziewczynki jakos tak dzis smutnawo gadacie...u mnie na dodatek leje...chcecie zebym w depreche jakas wpadla???/ zartuje....ja tam wierze ze niedlugo to same suwczki tu beda i bedziemy tu smecic jak to nas wszystko boli i strzyka hahahha

jade po trzecia corke....to juz mam nadzieje dzis ostatni kurs...hehhehe.....przyleze za niedlugo pewno ale jak zawsze na serialki mnie wetnie i sie juz dzis nie pojawie pewno bo M laptopa okupi...
tak wiec moje drogie zbierac sily dio klikania....ja za niedlugo wroce

ja jeszcze tylko na chwileczke tak mi sie zebrało wiem madzia ze nie o to Ci chodziło ale tylko napisze to co ja czuje ...wiesz mam synka juz dorosłogo faceta(10 lat) moze wtedy jeszcze nie czułam tak checi bycia mama nie miałam tego poczucia macierzynstwa...teraz tak bardzo tego pragne ..chociaz bardzo kocham mojego synka o ktorego musiałam troche walczyc ... urodził sie jako wczesniaczek Moze i swoje wypłakałam a moze i nie ...ale jak wytłumaczyc dziecku ktore nieustannie pyta mamo dlaczego ja jestem sam ...Jejciu jak On sie cieszył kiedy powiedziałam mu ze bedzie miał rodzenstwo ..powiedział swojej wychowawczyni ze nie bedzie sam!!! pozniej pani mi gratulowała i mówiła ze Krystian tak bardzo sie cieszy jednak stało sie co sie stalo...Dorosłemu łatwiej powiedziec poroniłam ...a takiemu dziecku jak?

musiałam napisac tak łatwiej dziekuje ze jestescie

teraz juz uciekam za 5 min bedzie M i chłopaki jada na trening a ja do siostry do napisania

witajcie Dziewczyny.....
Odebrałam dziś wyniki p.ciał antykardiolipidowych...i w obu klasach są ujemne...może wiecie co to oznacza?....
Marlenko..... ja Ciebie doskonale rozumiem,mam podobnie...moja Gosia też sie pyta dlaczego nie ma braciszka lub siostrzyczki...bardzo mi wtedy żle.....ja jednak postanowiłam jej nic nie mówić...teraz wiem,że zrobilam dobrze nie "informując jej" o dzidziusiu.
Słodziutka....dużo wytrwałości życzę i dużo pozytywnej energii
Selenka...trzymam kciuki oby pazdziernik był wspaniałym miesiącem.....
Niusia,Gabi,Mordoklejka,Jezyk,Miruś,Aslo...i te które ze względu na sklerozę zapomniałam....zdrowia,zdrowia i jeszcze raz zdrówka
Shyla,Asiq,Guska,Dilajla,Mała,Maggie,Cyniczna...odezwijcie sie dziewczynki.....
Kasiek,Karola,Alutka,Alicja,Allaa,Pixella,Ona,Agnieszkaaa,Aga Ir,
Syla,Magda i wszystkie niewymienione serdecznie pozdrawiam i życzę dobrego nastroju......

Marlena - dla każdego kto pragnie dziecka a nie może to bardzo ciężkie przeżycie. Synek na pewno nie może doczekać się rodzeństwa (pamiętam, że jako dziecko też domagałam się rodzeństwa - niestety rodzice nie podzielali mojego entuzjazmu i się nie doczekałam).

Moja mama jakiś czas temu dowiedziała się, że to cud, że w ogóle ma dziecko - ma dwie macice - jedną normalną a drugą jakąś cząstkową, mniejszą.

Wierzę w to, że nam wszystkim będzie dane cieszyć się macierzyństwem. Po prostu czasami nachodzą mnie takie czarne myśli - i jesteście skazane na moje marudzenie;-)

reklama
Dzięki Madzia.....robiłam też p.ciała przeciw beta 2glikoproteinie ale jeszcze nie mam wyniku.....
Mam juz dośc tych badań i czekania na wyniki...jestem juz tym wszystkim zmęczona....nie mam juz ochoty i wogóle.....:-(:angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry