• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

agnieszka mysle ze to dobry pomysł z pochowkiem i fakt ze wkoncu ktos sie za to zabrał ze nie traktuja Nas i naszych dzieci jako przypadek
dzisiaj załuje swojej decyzji ...ale wtedy nie wiedziałam co robie o co one mnie pytaja co musze podpisac ...co ja zrobie z tym malutkim dzieckiem ...był to wielki szok i chyba nie powinny w taki sposob zadawac pytania jak idzie sie na zabieg i jest sie w takiej rozpaczy powinnien byc przy takiej rozmowie psycholog

reklama
Aga irl,w Polsce teraz można pochować dziecko bez względu na wiek ciąży.Ale jak piszę,ja nie miałam siły,chciałam jak najszybciej iść do domu...Podpisałam,ze zgadzam się na spopielenie.Zresztą to była masa papierów,a ja ryczałam,także położna wypełniła,a ja się tylko podpisałam:zawstydzona/y: ach...

Ona, lekarz mi powiedział, ale to taki konował...że ech... żaden inny tego nie potwierdził, a powiedzieli nawet, ze jak tamten mnie badał, to byłam w 10 tyg ciąży, więc byłoby niemożliwością stwierdzić coś takiego, bo macica była już powiększona:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry