• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

ja mialam zabieg o 20 a o 22 lekarz kazal mi isc juz do domu chociaz mu mowilam ze strasznie krwawie pilegniarka nie chciala mi dac podpaski ja oczywiscie ze soba nie wzielam bo wiecie same jak to jest bylam w takim szoku i rozpaczy ze ahhhh :((((

reklama
więc alicjo sama się przekonałaś jak wygląda nasza służba zdrowia,i jak słyszę że oni chcą podwyżki to mnie coś trafia...za co za to że traktują ludzi jak zwierzęta,weterynarz ma więcejsumienia dla krowy niz oni dla ludzi....

Jedyne współczucie po wszystkim okazał mi lekarz który prowadził moją ciąże,innych nie wspominam dobrze,no i pielęgniarki były bardzo miłe i jak chciałam to usiadły i porozmawiały ze mną.Do szpitala traf iłam z poronieniem w toku wiec zwijałam się z bólu a lekarz przyszedł i powiedział:tu nie ma nic do roboty,czekac aż samo wyjdzie,gdyby miało 26 tygodni to by się ratowało.

madzia ja doskonale wiem jak jest z nimi i tez mnie krew zalewa jak chca podwyzki !!!!!!!!!
kiedys jak bylam w szpitalu i zwijalam sie z bolu a ten kretyn kazal mi czekac to nie wytrzymalam i zaczelam sie drzec ze gdybym mu dala kase to by mnie lepiej potraktowal!!!!!
wiecie na co ja jestem najbardziej wkurwina ze zabieraja nam z pensji tyle kasy na skladki zrowotne a tak naprawde nikt nic z tego nie ma bo i tak trzeba isc do prywaciarza zeby nie stac w kolejkach i zeby pogadal z toba jak czlowiek

widzę że takich ...nawet nie wiem jak ich nazwać bo ludźmi się nie da.....jest ich wielu pewnie w każdym szpitalu jest przynajmniej jeden degenerat któremu sie wydaje ze robi cos dla ludzi,płakać się chce jak sie czyta takie historie,bo dobrze wiem jak sie wtedy czuje,łatwo rozpoznać dziewczyną którą przyjęto z poronieniem,zawsze płaczą i nie chcą rozmawiać z bliskimi,ja tez nie umiałam rozmawiać z mężem,wolałam z innymi dziwczynami wtedy jakoś łatwiej jest sie wylpłakać...

siedzi się na łóżku z tysiącem myśli i z jedną najważniejszą "dlaczego"a taki palant przyjdzie i jeszcze ci dokopie....ja stwierdziłam że jeśli trafię jeszcze raz z tym do szpiyała to nie dam soba poniewierać,będę walczyć o swoje prawa i uświadamiać inne kobiety zeby nie pozwalały się tak traktować,wiele to nie zmieni ale zawsze coś...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry