• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

witaj niusia - tak trzymaj :-) dzielna z ciebie dziewczynka....dobry lekarz to skarb, a ja wierzę, ze po badankach będzie wszystko jasne...

a my dzis z moim m byliśmy na krótkiej imprezce, ja własnie wróciłam do małej, on pozostał...ech mogłam zapomnieć, ze tej mojej @ nadal nie ma ...wypiłam 2 lampki wina i tak sobie myślę, ze jak rano wstanę to już może będzie :-) oby... a jak nie bedzie to to już 31dc mi bedzie mijał...ech te hormony, wszystko sie pokreciło...

oby jutro było lepiej....lece do wyrka, muszę sie wyspać bo w weekend zawsze sporo przytulasków mój m szykuje i jak tylko wróci pewnie bedzie chciał wykorzystać, ze @ nie ma.......

buziaki i miłej nocki...

reklama
Agula...ja jestem.....jak samopoczucie?
Słodziutka,Also....modle się za Wasze Mamy.....i mam nadzieję,że bedzie dobrze....tulę...
Gabi,Mordoklejko,Guska,Jezyk,Allaa,Also,Miruś,Anesto...zdrówka....
Anesto.....kochana....czemu sie nie odzywasz,martwię się......?
Shyla,Asiq,Maggie,Cyniczna.......??????
Kasiek,Karola,Agi,Ona,Szafirek,i wszystkie niewymienione pozdrawiam i zycze spokojnej nocy....
Selenka.....tulę i zycze optymizmu.....
Aga Ir....gdzie uciekłaś.....hihi...no tak na n-k siedzisz.....dobrej nocy

Ostatnia edycja:
witam pozną wieczorową porą
dziewczynki tule was mocno
bedzie dobrze, nie mowie ze jutro, ale kiedys bedzie.........................musi być

pixella współczuję - wiem co to znaczy miec żmije w rodzinie
pamietaj ze WROGA najleiej zwalczyc jego własna bronią
zachowuj sie tak jak ona zachowuje sie w stosunku co do ciebie.................
i udawaj ze robisz to z miłosci do niej.............................
ja tak samo robilabym co ona , grzebie w szafie .................. wiesz zwasze mozesz doradzic jej co jest modne i w czym ona wyglada bosko i najlepsze cichy wywalic.....................a szmaty zostawic .........................
lodówka - wiesz w jwj wieku tomusi sie zdrowo jeść , wiec wszystko co lubi wywal a powiedz ze nie zdrowe w tym wieku
pixella to copisze moze wydac sie smieszne i ponad twoje sily ( szczególnie teraz - tule ciemocno myszko) ale jak nie wyplewisz chwasta , to bedzie z toba zawsze .................
a tego chyba nie chcesz....................???............................
bedzie zatruwać ci zycie - wiem , bo te "jedze " takie juz sa

przecież nie godnaś jej syna ,no nie???

M przywołaj do porzadku , bo to z tobą tworzy rodzine ...............................chyba ze jest nadal małym chlopcem , to oddeleguj do mamusi..................
to ciebie wybrał ,

MIrus gratulacje z głebi serduszka GRATULUJĘ

tak mi tu dobrze z wami , . tak , tu jest jedena wielka rodzina
DZIEKUJĘ ze jesteście

wiecie w czym jest facet lepszy od wibratora?

wibrator nie ma funkcji wynoszenia śmieci....................hahaha

pixella mnie az trzepie jak sobie pomysle w jakiej sytuacji jestes.............
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kuku bym jej zrobiła...........
nie cierpie takich ludzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!

zafasolkowane ................... buziole dla fasolek..........................
oczekujące ............................... doczekania........................
cholera jeszcze siedze w papierach..............................

łłłeeeeeeeeeeeeeeeeee niech mnie ktoś przytuli.....................

moj kot mial przymusowe lekcje latania.......................
i juz wie ........................ ze nie SRA sie w domciu.....................
niech spróbuje jeszcze raz to zostanie ptakiemmmmmmmmmmmmmmm

ide do M , bo chrapanie az tutaj słychać .............
do jutra , a raczej dzisiaj rano
pozdrawiam...................

reklama
wiec dzisiaj ja rozpoczynam wpsiy na BB;-)
mam ostatni wolny weekend a wstalam juz o 6:wściekła/y:
dzisiaj jedziemy do znajomych na % w koncu bo musze te wszystkie smutki jakos przepic:-p:laugh2:ale bez przesady:rofl2:
pewnie po jednym kieliszku padne :happy:
slodziutka also 3 mam za wasze mamusie bardzo mocno kciuki wiem jak to jest jak mama jest chora a my jestemy bezradni :-(:-(
selenka kasiek aga irl aga aj cyniczna marlenka marzenka gabi gusia niusia also alla alutka karola madzia katrinki ona luiza mordoklejka mircia pixellka agi sylkaa guska i wszytskie nie wymienione dziewczynki przesylam wam duzo sloneczka i dobrego humorku w te brzydkie dni :tak::-):-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry