• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
3 prania zrobione posprzatne na blysk jeszcze tylko obiad dla M i bede sie szykowac na party :-D:-D:-D:-D:-D
ale mam dzisiaj powera normalnie moglabym gore przeniesc :-D:-D:-D:-D:-D

hmmmm... to chyba po tych 2 kawach tak mnie sie stalo zawsze jak za duzo wypije to korba:-D:-D:-D:-D

Hej,a ja robię takie ciasto:

Składniki:
- 2 tabliczki gorzkiej czekolady (w sumie 200g)
- 1 kostka masła
- 6 jaj
- 300 g cukru
- 100 g mąki
Rozpuścić na parze czekoladę z masłem, jaja zmiksować, dodać cukier i mąkę, zmiksować, dodać przestudzoną masę czekoladową, zmiksować.
Blachę wyłożyć papierem do pieczenia, wylać masę i piec około 15-20 minut w piekarniku nagrzanym do 200 st.

I się zastanawiam,czy jak tą masę wleję gorącą to wyjdzie? Jak myślicie?

Witajcie kochaniutkie
Kartina rozbawiasz mnie z tą teściową:-)
jak by wszystkie synowe przelały swoje myśli i marzenia o teściowej w rzeczywistość to by musiano otworzyć specjalny zakład karny dla takich jak my bo by miejsca zabrakło w więzieniach:-):-)
Oj i pomyśleć że my też kiedyś będziemy teściowymi haha

Cześć dziewczynki!!!!

Jaki ładny poranek u nas, ale pewnie po południu się popsuje:-(

Heh, rano był u nas szwagier z zaproszeniem na wykopki:-D a ja mu na to, ze męzuś w tym roku dał mi wolne i że nie będę zbierać ziemniaków, a ten głupol nie wierzy i dalej myśli że pójdę z nimi :laugh2: Normalnie mamy z m niezły ubaw:-)

Wiecie co, ja dziękuję Opatrzności, ze moja teściowa jest fajna:tak:

witajcie kochane...wpadam na chwilkę i zmykam do obowiązkow...
Allaa....cierpliwości,spokoju i zdrówka.....
Katrin,Szafirek.....oj te teściowe....ja nie mam teściowej(od rozwodu) i mieć juz nie bede...ale znam ten ból i to dosłownie.....
Wszystkim zafasolkowanym....spokoju i zdrówka...
Miłego dnia Wam,życzę....!!!!!
Alicja...powiedz Ty mi co to za kawa co takiego kopa daje...hihi..przydałby mi się......

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry