• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
a co to???? nikogo nie ma??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

ja jestem tylko od czasu do czasu...za dużo pracy w domku mnie dziś czeka....ostatnio nic nie robiłam więc się nazbierało....

M wygnałam z mała na spacer, słysze jak pod blokiem śpiewa hahah po drodze.

Za godzinke wróci i pójdę ja ....więc mam pranie, sprzatanie i gotowanie w godzinke odwalić...nie dam chyba rady, chyba, że sie roztroję....:-) a tu kawka wzywa...

musze zakupic w poniedziałek inkę, to moje postanowienie nowocyklowe...wraz ze starankami, brak kawusi :-)...tylko @ nadal nie ma więc nowego cyklu brak :-( idę i nie mędzę...dziś ma mery przyjsc i już...

a tak w razie czego kupie test i sobie testne we wtorek, oby nie było co testować do tego czasu...

kochana dlatego, że dopiero 1 bardzo skąpa @miałam po łyżeczkowaniu...nie zdarzyłam odebrać wyników, miałam isc z nimi dopiero na kontrole 30.09 i lekarz miał zdecydować...do tej pory zabronił nam sie starać...

czesc Babeczki!!!
bylam dzis u dentysty bo w czwartek polowe zeba mi sie złamało, no i okazało się że musze jeszce ze trzy razy isc, bo sie dziurki porobiły:-(:zawstydzona/y::-(:-(:zawstydzona/y::zawstydzona/y:.
Zaraz zabieram sie za robienie sałatek i ciasta, bo jutro mamy wizyte rodziców,tesciów i babć M z okazji poniedziałkowej rocznicy naszego ślubu.
W poniedziałek M mnie zostawia na 10 dni i wyjezdza w delegację,hmmmm nie wiem jak to zniose.....to bedzie pierwsza nasza tak długa rozłąka:-(:-(:-(:-(:-(:-(.
Zmykam do kuchni, pa

reklama
Niusi@ kochana mi też jest bardzo przykro z powodu straty ale cały czas byłam i jestem z tobą myślami. Trzymaj się dzielnie.
Katrina 257 niezły z Ciebie numer sprawiłaś że dziś pierwszy raz się uśmiechnęłam (tzn. palnęłam śmiechem tak że moja córka 4 letnia męczyła żeby jej powiedzieć z czego rechocze- nie mogłam jej opowiedzieć historii o teściowej:laugh2:) musiałam jej wymyślić niezłą bajkę:-D.
Słodziutka dzięki za pamięć o mnie kochana, wiem że masz ciężki okres życia ale wiedz że jestem z Tobą myślami, trzymam kciuki i wierzę że uda się Twojej mamince.:tak:
Mirosława 1979 Gratuluje dziewczyno!SYN! Brawo, niech rośnie zdrowo.

Aga, Syla 8, i inne dziewczyny jak wiecie 18.09. byłam u lekarza, z dzidzią jestt wszystko fantastycznie jak na razie, dziecko zdrowe, serce zdrowe wszystko jak w najlepszym porządku, prawdopodobnie będzie druga córeczka, ale jeszcze tak nie na 100%.
Nie pisałam do Was wcześniej bo mnie mój M tak wkurwił że nie miałam ani nastroju ani ochoty gadać z nikim, oczywiście po tym usg. A wszystko przez to że liczył (chociaż zaprzecza cały cZas na syna) Jego siostra lubi chodziś do wróżek i ponoć dwie powiedziały że na bank będzie syn. Ten nabrał sobie do głowy i cały czas mówił do brzucha synku, synku. Niby jest szczęśliwy wszystko grało, a tu następnego dnia przychodzę z pracy a mój książe najeba....ny w trzy dupy śpi a Nasza córeczka 4-letnia biega sama po domu i jeszcze mnie ucisza żebym była cicho bo tatuś śpi. Macie pojęcie?? Zamiast sięcieszyć że wszystko jest ok to On mi robi takie sceny. Przepraszam za język ale jeszcze jestem wściekła!~!! Faceci jednak są z MARSA.

Mam do Was pytanie czy myślicie że mogę w moim stanie pojechać z córką na dwa tygodnie nad morze???Czy lepiej nie ryzykować, zapomniałam zapytać się lekarza.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry