• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Also, kochanie, nie denerwuj się, odpoczywaj jak najwięcej i myśl pozytywnie. Pamietaj o tym, ze ja jestem najlepszym przykładem na to, ze plamienia i krwawienia nie zawsze oznaczaja koniec:tak:

Gabi, mnie też się wydaje, ze ten czas jakoś szybko leci:szok::-)

reklama
sorki za brzydkie słowa , ale tego co sie dzieje w tym banku inaczej niemozna opisać........

aprops nasz M ........... hihi ale tu mechaników i handlarzy ............. dobzre wiedzieć bo potrzebuje pare częsci.........................pozdro

No to dilajla nic innego nie pozostało tylko czekanie, zycze z całego serca zeby @ nie przyszła. Ja tez tak mocno sie nakrecałam, chociaz obiecywałam sobie ze odpuszcze, ze nic na siłe, ale nie potrafiłam. W ostatnim cyklu przytulałam sie tylko raz z M w czasie owu, pozniej nastroju zabrakło wiec odpusciłam no i co sie okazało???
Czasem naprawde warto odpuscic, tylko problem jest z tym jak to zrobic.....
Teraz codziennie drże o fasolkę, o niczym innym nie potrafie myśleć.Chciałabym na trzy miesiące zasnąć i obudzić się juz z widocznym brzuszkiem....

Mircia ..................to coś zwane bankiem powinni zamknąć

dałam naczelnikowi czas do czwartku , i wtedy bedzie prokutaror u nich

moj prawnik mi powiedział ze jest to bezprawne zatrzymywanie środków pienieżnych............
i jak w czwartek mi nie wypłaca reszty to sie to inaczej skonczy.........

ale mam nastawienie bojowe................hihi

Katrin masz rację z nimi trzeba ostro bo inaczej nic nie można załatwić. Dopiero przyparci do muru są w stanie odpuścić..

ALLAA Twój strach jest całkowicie zrozumiały, ale głowa do góry mała- będzie dobrze:-)

luiza ............... po tysiąckroć wolałabym mieć ojca , niz tą kase
...........jestem w żałobie i oni o tym wiedzą ................. wiec po h*j pytania ...........
a co pani zrobi z tak duzą gotówką??
pani ojciec był szanowanym klientem .... ( jakmial u nich blisko bańke ) to go szanowali
a tu przyszłam ja i wybieram ,
mama i brat tez wybieraja .................wiec im nie na rączkę

gdyby bylimili, moze by zostało
ale jak patrze ze z lokaty o wkładzie 39000 przez 3i 5 roku dopisuja 2002 zł to mnie szlak trafia.............

ja swoje firmowe i osobiste konta prowadze gdzie indziej i odsetki sa wieksze i lepsza i szybsza obsługa ......................

obracam spora got.i jak potrzebuje wziąść moje to biore i nitk mi nie zadaje głupich pytan

pani z kasy powiedziałam , ze bede sobie dupe pocierac stu złotowymi banknotami , wiec po to jest mi kasa potrzebna................. bo mam królweska doope

jesooo ale jestem zła
w robocie to chyba wszystkich pozabijam a jad na 16 do pracy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry