dilajla
Czerwcowa mama 2009
pisze jeszcze raz
witajcie kochane babeczki
also trzymam kciuki za twoją fasolkę, tym razem będzie dobrze, musi być
słodziutka dużo zdrowia i sił dla ciebie i twojej mamy, myślę o was i modle się
jak tak patrze na wasze suwaczki to oczom nie wierze ze to już 15 tydz, a niedawno chwaliłyście się zdjeciem z testem i dwoma kreskami;-)
też tak chce.......................
a u mnie do @ jeszcze troszke bo zawitac powinna 2 października, ale jak mam taką nadzieję że się już nie pojawi
biorę acesan i luteine od 16dc i już sama nie wiem czy to on tych tabletek czy co ale odczuwam zgage, bola mnie piersi od kilku dni boli mnie głowa, ogólnie czuje się rozjechana i rozkojarzona
może ja już tak bardzo chce tej ciąży że sobie wmóiłam te objawy i faktycznie one są:-)
Pozdrawiam Was moje kochane kobitki
witajcie kochane babeczki
also trzymam kciuki za twoją fasolkę, tym razem będzie dobrze, musi być

słodziutka dużo zdrowia i sił dla ciebie i twojej mamy, myślę o was i modle się
jak tak patrze na wasze suwaczki to oczom nie wierze ze to już 15 tydz, a niedawno chwaliłyście się zdjeciem z testem i dwoma kreskami;-)
też tak chce.......................

a u mnie do @ jeszcze troszke bo zawitac powinna 2 października, ale jak mam taką nadzieję że się już nie pojawi
biorę acesan i luteine od 16dc i już sama nie wiem czy to on tych tabletek czy co ale odczuwam zgage, bola mnie piersi od kilku dni boli mnie głowa, ogólnie czuje się rozjechana i rozkojarzona
może ja już tak bardzo chce tej ciąży że sobie wmóiłam te objawy i faktycznie one są:-)
Pozdrawiam Was moje kochane kobitki