• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Wróbelek witam serdecznie i ciesze się że znalazłaś dla nas chwilkę...
Katrin nie znam się na tych wszystkich sprawach związanych z bankami, kasą itd, ale wiem że urzędnicy są strasznie opieszali i trzeba się z nimi użerać w każdej instytucji, więc z całego serca współczuje...
Poza tym po co do cholery im ta wiedza co kto robi z pieniędzmi- niech się sobą zajmą......

Witam:-)

dziewczynki potrzebuję waszej rady:-) Po poronieniu nie miałam zabiegu oczyszczania. Krwawiłam 11dni. Po jakim czasie można się spodziewac kolejnej @???? Teraz mam 34dc i chyba zaczynam juz sobie wkręcac wiecie co...:sorry2:
Co o tym myślicie???? Czy to wogóle możliwe???:confused:

pozdrawiam:-)

czesć Wróbelciu ......... witam milkutko.....................

jak tam?

ach kochanie z tym bankiem to trzy światy mam..........

powiedziałam jej że ma królewską doope i będę podcierać tyłek ..................

a papier toaletowy jest za szorstki dlamnie......................

wiem byłam nie miła , ale po co śie wtrąca??

kazda wizyta w banku to ok 2 godzin i nie załawtiłam tego co chciałam ....................

Sylwia witam i pozdrawiam a co do Twojego pytanka to nie wypowiadam się , ponieważ zupełnie nie mam pojęcia.... Myślę że @ po poronieniu to indywidualna rzecz i znam dziewczynę która dostała @ dopiero po 60 dniu:szok:

reklama
Luiza Dziękuję ślicznie Twoje maleństwo równie boskie
Katrin nie denerwuj się tyle bo serce \Ci wysiądzie, a na debili nie ma rady (niestety)
Sylwinku Powinni Cię wyczyścić tak dla św. spokoju. Jeśli chodzio mnie to ja dostałam @ po 28 dniach (od 1 dnia krwawienia w ciąży, a po 26 po poronieniu) Ale jak ja o to pyt. to dziewczyny mowily, ze 4-6 tyg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry