Witam dziewczynki,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,teraz na mnie coś padło......podczytuje was ,,,,,,,,,ale nie mam siły pisaćKarola,,,,,,,,,,,,co Ty mówisz zaczełysmy razem się starać......mi tez jeszcze się nie udało,,,,,,mimo ,że to tez 3 próba jak twoja,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, a zawsze udawało sie za pierwszym razem.....także Karola,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,głowa do góry,,,,zobaczysz nam się uda poprostu razem,,,,,,,,,,,ja zakupiłam testy owulacyjne,,,,,,bede je testowac w tym cyklu,,może ty tez sprawdz,,,,,,,,,heheheALSO,,,,,,,,,,,,,,,,,,,za ciebie i mamę twoją,,trzymam kciuki i modlę się....będzie dobrze...........głowa do górySłodziutka o TObie tęz pamiętam i o Twojej mamie,,,,,,,,,,,jestem z WAMI,,,,( mimo że zadko sie odzywam....)Także Edytko nie musze nic pisać ty wiesz co chcę Ci powiedzieć........MORDOKLEJKA,,,,,,,,,,fajowe imionka,,,,,jak się czujesz????NIUSIA,podziwiam CIe,,i ciesze sięże jesteś,,,,,,,,,,,,,,,,arola,,,,,,,ty nie łam się ino do roboty hehhe MIRKA, GAbi, Anesto, Mordoklejka, Guśka, Alla dbajcie o siebie,,,,,,,,,,,i prychajcie na nasDilajla oj coś czuję że ci się udało,trzymam kciuki mocno,,,,,,,,,,,,,,,,,Pixelko ty też bedziesz testowac owulke,,,,,,,daj zanc co ci tam wychodzi,,,,,,selenko ciebie też się to tyczy,,,,,,,,Agula, Aga irl,,,,,,,,,,a może u was tez w tym cyklu się pojawią 2 kreseczki heheheSzfirek jak mały juz zdrowy?? do przedszkola chodzi???Gabi a jak Mikołaj się czuje????????Luia,,,,,,,,,,a ty zaczełaś stsranka,,,,,,,,,,wróbelrek , katrin Alutka, ALicja, cyniczna, Tarasia, i niewymienione kochane dziewczynki pozdrawiam i ściskam,,,,,,,,,