agi28
a życie toczy się dalej
Also trzymam za ciebie kciuki, musi być dobrze leż i odpoczywaj i nawet nie waż sie mysleć o czymś złym. Buziaki dla Ciebie ogromne.
Słodziutka cały czas o Tobie myslę i o twojej mamusi też. Tulę i wiem, że wszystko będzie ok.
Byłam dzisiaj na wizycie kontrolnej po zabiegu. Gin zrobił mi usg i powiedział, ze nie wie co ja tam mam w tej macicy. Albo się wszystko nie wyczyściło, albo mam dwurożną macicę. Juz nie wiem co gorsze. Mój M wszedł od razu do internetu i same straszne rzeczy tam napisali, że ciężko zajść w ciążę, źle się może zagneździć, moga byc cały czas poronienia, albo przedwczesne porody.
Same fajne informacje co????
czuję sie jak jakiś mutant najpierw PCO teraz podejrzenie dwuroznej macicy?
Co jest ze mna nie tak do ch****????
A co będzie jak ja już w ogóle nie będę mogła mieć dzieci????:-
-
-(
Słodziutka cały czas o Tobie myslę i o twojej mamusi też. Tulę i wiem, że wszystko będzie ok.
Byłam dzisiaj na wizycie kontrolnej po zabiegu. Gin zrobił mi usg i powiedział, ze nie wie co ja tam mam w tej macicy. Albo się wszystko nie wyczyściło, albo mam dwurożną macicę. Juz nie wiem co gorsze. Mój M wszedł od razu do internetu i same straszne rzeczy tam napisali, że ciężko zajść w ciążę, źle się może zagneździć, moga byc cały czas poronienia, albo przedwczesne porody.
Same fajne informacje co????
czuję sie jak jakiś mutant najpierw PCO teraz podejrzenie dwuroznej macicy?
Co jest ze mna nie tak do ch****????
A co będzie jak ja już w ogóle nie będę mogła mieć dzieci????:-