• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

also nie smutaj się i nie denerwuj wszystko bedzie dobrze, trzymam kciuki;-)
słodziutka odezwij się jak tylko znajdziesz chwilkę, martwię się o Ciebie i Twoją mame

Agi28 a co lekarz zlecił jakieś badania albo co, powiedzał coś konkretnego , zalecił coś?

reklama
Alicja ale kochana nawet jeśli znajdziesz jakąś przyczynę to można ją leczyć w jakiś sposób.
Wiem że Ci ciężko ale naprawdę warto. Ja żałuje że nie poznałam przyczyny mojej straty.........

also kochana zestresowana, trzymam kciuki za to by wszystko było ok, skoro krwawienie ustało to musi być ok...jak sie martwisz to idź na usg, zrób bete a upewnisz się, ze wszysttko gra - twoja psychika najważniejsza teraz...

zrób wszystko by poczuc się lepiej, fasolce dodatkowe usg nie zaszkodzi napewno

agi a moja znajoma z dwurozną macica ostatnio urodziła dziecko....owszem grozilo jej i zle zagnieżdżenie i przedwczesny poród i poronienie ale udało się, bądź dobrej mysli...

Agi28 a co lekarz zlecił jakieś badania albo co, powiedzał coś konkretnego , zalecił coś?[/quote]

Kazał mi zrobic betę i wyszła 47. Powiedział, ze to dobrze bo spada. Mam przyjść za tydzień na kontrolę.
Może się wszystko wyjaśni???
Strasznie nie lubię jak mi ktoś mówi że nie wie co mi jest. To on jest lekarzem a nie ja!!!! Więc powinien chyba coś wiedzieć.

Agi28 ano tak to jest z lekarzami, ale bądź dobrej myśli może na następnej wizycie okarze się że wszystko jest dobrze więc nie smutaj i nie martw się narazie.

ehhh
zrobie te badania w przyszlym tygodniu bo w tym to nie dam rady
ugotowalam pierwszy raz w zyciu zupe jajkowa nawet nie jest zle:D
M przez 4 dni wracac bedzie po 22 :( jak ja tego nie lubie wrrr

reklama
Witam Was Kochane:)

Ja ostatnio zaliczam długie drzemki poobiednie. Wypadają akurat w porze mojego ulubionego serialu:wściekła/y:

Agi -lepszy taki lekarz, który się przyzna do niewiedzy niz taki co leczy a nie wie na co;-)

Also - jak masz się zamartwiać to idź na usg.

Ja mam potok, na szczęście bezbolesny.

Luiza większość z nas nie zna przyczyny, niestety. Nawet jak jesteś na coś chora to nie zawsze musi być to spowodować obumarcie dzidzi. Mojego M ciocia zachorowała na toxo w pierwszym trymestrze i mała ma teraz 5 lat - zdrowiutkie i kochane dziecko, a czasami kończy się źle. Od czego to zależy? Nie wiadomo:baffled:

Edytko - trzymam kciuki za mamę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry