• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
kasiekkm testuje owu już za 11 dni :-D...zaczynam od 14 dc albo jak zobacze śluz...bo tzw czop sluzowy (bllleee ale nazwa) oznaka zblizającej sie owulki powinien byc u mnie 14dc :-)..a owu max 16dc...(w zeszlym miesiącu był jak w zegareczku)..

katrin...hehe bo nam forum rozniesiesz,
sylwia.m u mnie pierwsza@ nastapiła po łyzeczkowaniu 28 dni :-)...mnie w 8tc czyscili ale ja sama nie poroniłam, nie krwawilam ani nic sie nie działo i pewnie bym mogła kilka tygodni jeszcze tak sobie łazić, nie było na co czekać skoro w 8tc jajeczko było puste...

Wróbelek dziękuje za komplement odnosnie mojego brzdąca:-)

Dzięki dziewczynki za odp. Kurcze postaram się dalej czekac i nie myślec o tym, ale to jest takie ciężkie, ja jestem strasznie niecierpliwa i lubię wiedziec wszytsko dokładnie:-D:-D

Hej,Katrin też nic dobrego o tym banku nie mogę powiedzieć,wrrr.
Sylwia,ja miałam zabieg,a @ po ok. 5 tyg.Tak czy siak 4-8 tyg. to norma,hormony muszą się unormować.
Pa.

tłumnie było jak mnie nie było...
próbuję odebrać wyniki przez internet ( ale to wygodne ), ale jeszcze nie ma, może do 18 się pojawią, a jak nie to dopiero jutro, ale jestem ciekawska. Postanowiłam że ogólne badania -moczi morfologię- będe robić co tydzień, wiem mam totalnego schiza. Ale chcę się ubezpieczyć na zaś, w ostanich wynikach moczu miałam liczne bakterie, ale jeszcze w normie. Chcąc uniknąć podwyższenia tego poziomu będę pić herbatkę z żurawiny tak jak modroklejka. Chucham na zimne. nie śmiejcie się ze mnie.

witaj sylwia! przykro ze to trafiłas-ja miałam 3 poronienia i tylko jeden zabieg-bo nie zawsze jest to konieczne. jesli nie zrobili ci zabiegu to zapewne wszystko odlkleiło sie w miare w jednym kawałku-tak jest zazwyczaj przy zapaleniach lub przy pustym jaju płodowym-tak mi powiedział lekarz. Ja w takiej sytuacji dostałam sporo antybiotyków, króte brałam 10 dni potem 5 dni przerwy i znowu 10 dni....@ dostałąm po okolo 35 dniach...mam nadzieje ze pomogłam!

A ja się czuję słaba. Dzisiaj rano jeszcze ciemne plamienie miałam, taką ciemniejszą czerwoną krew, a teraz już brązowe. Nie mdli tak jak ostatnio, w zasadzie chyba w ogóle mnie nie mdli, w cyckach jeszcze trochę coś czuję. Temperaturę mam niską, teraz mierzyłam pod pachą. Boję się okropnie. Chyba zrobię sobie Bhcg jutro i w piątek, bo w poniedziałek chcę iść do gina. W ogóle to nie wiem czy nie iść jeszcze gdzieś na usg tak ok. piątku, mojego gina w tym tygodniu nie ma, nie wiem co mam robić. Sprawdzałam w moich wykresach i ostatnio w tym samym czasie zaczęłam plamić. Nie chcę znowu przez to przechodzić, nie mam siły. Jeśli teraz się nie uda to już więcej próbować nie będę, bo to ponad moje siły.

Mirka, Ty wiesz, że jesteś moją nadzieją. Ale u mnie to dzieje się w tym samym czasie. Boję się. Nie chce mi się wierzyć, że tym razem się uda. Najgorsze jest to, że nie potrafię pomóc mojej fasolce. To nie zależy ode mnie.

reklama
guska! pochwale sie jak tylko zmobilizuje małza do skanowania zdjec...z reszta w sobote ide na usg wiec moze bedzie juz wiadomo czy synus czy córcia to sie napewno pochwale

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry