• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć dziewczynki. Zaczęłam wczoraj późnym wieczorem plamić i pojechaliśmy do szpitala. Widziałam bijące serduszko, ale nadal bardzo się boję. Dostałam kaprogest i kazali mi brać duphaston 3x1. Staram się wierzyć, że będzie dobrze, ale bardzo ale to bardzo się boję. To wszystko znowu dzieje się w tym samym czasie. Nie dam rady przejść przez to znowu. Mam nadzieję, że nie będę musiała.

reklama
Witajcie!

Gabi-twoj suwczek tez niezle popycha do przodu!
Guska-trzymam paluchy, az sa białe!
Also-jak jest serduszko to musi byc dobrze...a ty musisz w to wierzyc
Słodziutka - trzymam kciuki za mame i mam ją w srecu razem z toba

poza tym u mnie dzis ponuro....drugi tydzien z rzedu jestem słomiana wdowa, bo maz na całe dnie wyjezdza-znika o 7 wraca o 19-a wtedy to ja ide spac. załapałam rytm dnia 2 latka-kłade sie o 20 wstaje o 8...z przerwa na nocne karmienie oczywiscie....kanapeczka i polnocy to jest to!

przesyłam fluidki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

w sobote ide na usg- moze nawet 3d mi zrobi i bedziemy wiedziec czy mamy Zosie(Polę-to jeszcze w fazie dyskusji) czy Stasia (opcjonalnie Michasia)

sciskam wszystkie dziweuszki!

aaaa a w niedziele jedziemy po kolejnego szczeniaka! do naszego stadka dołączy bernenski pies pasterski!

Also,będzie dobrze,leż i nie martw się

Pixella dzieki że mnie pocieszasz,minęły dopiero trzy cykle,ale sama wiesz jak bardzo potem chce się znowu cieszyc z fasolki.

Also bardzo mocno trzymam kciuki i wierze że będzie dobrze!!!! Jestem z Tobą!!!

Gabi pozdrów synka i powiedz mu że ten piesek mieszka ze mną ale mam jeszcze kanarka, kota i pozostałe 3 pieski które zostały w rodzinnym domku. Bardzo za nimi tęknie i odwiedzam je tak często jak tylko mogę:)

karola71 pewnie, ze wiem, ja tez chce jak najszybciej być znowu mamusią...tylko u mnie dopiero 2 cykl po poronieniu i pierwszy testowo-starankowy...jak sie uda do końca roku bedzie bomba a jak nie to może na walntynki....jakoś to będzie...

czas tak szybko leci a ja od 28 maja ciagle na BB :-) i bez fasolki...tzn z jedną niedoszłą...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry