• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam o poranku...i łapie fluidki :-))

Ona26 - jak to ci egzamin nie poszedł, masz już wyniki?
U mnie@ sie rozkręcila, jak to umnie bywa w 2/3 dniu@ prucz mega podpaski na noc założyłam pieluchę tetrową haha...cieknie ze mnie jak z kranu tego dnia ale to normalne, pierwsze dwa dni boli brzuch, a potem dwa dni mega potoku......a potem dwa dni brudzenia i po @...

karola ech malpisko przyszło, będziemy testowac razem mam nadzieję, że bedzie co...tym razem...

Słodziutka, trzymam kciuki za operację mamy!!!!

Luizko ja kiedyś na BB napisałam posta o 6 rano... :-)...parcia nie mam ale zawsze rano nadrabiam zaległości...

reklama
Luiza, ja jestem też :). Dzień w pracy zaczynam od zaległości na BB:-). Takie uzależnienie.
M pojechał, zostałam sama ale obiecał mi, że jak "coś" mnie zaniepokoi to jeden telefon i wraca z delegacji:-):-), oby nie było takiej potrzeby, ale dobrze wiedziec, ze moge na niego liczyć:-):-):-)

Ja urlop kończę w czwartek , więc potem niestety nie będe miała dużo czasu na nadrabianie zaległości i przebywanie w Waszym towarzystwie , a szkoda....Zżyłam się z Wami i napewno kiedy tylko znajdę chwilkę pojawię się tu natychmiast..

No chyba że na teściku pojawią się II to na zwolnienie i znów z Wami częściej:-D

Dzień dobry wszystkim!

Edytko myslami dziś jestem z tobą i twoją mama,wierzę że operacja przebiegnie pomyślnie,modle się o to.Trzymajcie się>

Moja @ małpa jedna się rozkręca a ja jestem załamana,chyba już nie uda ni się spełnic moich marzeń.Tylko czym zapełnic tę pustkę.

Dziewczyny życzę Wam wszystkiego dobrego na ten dzień.Katrin,Mirka wasi M są mechanikami a mój sprzedaje części samochodowe,prawie jak rodzina nie?:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hej,ledwo żywa się melduje:baffled: ciężki dzień się zapowiada.
Luiza mojemu synkowi,Twój piesek się podoba:tak:
Pozdrawiam.
Słodziutka,trzymam kciuki.
Miłego dnia.Pa.

Witajcie babeczki,
slodziutka, modlę sięza Twoją mamcię, kciuki trzymam mocno zaciśniętę.

Agnieszka AJ, mężulek lubi robić Ci niespodzianki...bardzo stresujące :-)

Mój M z kolei niestety nie jest mechanikiem... oj nie będzie wielkiej rodziny, oboje pracujemy w branży IT (oboje w jednej firmie - takie małe zboczenie)

Cycuszki bolały wieczorem i bolą nadal, mam nadzieję że jest oki. Trzymajcie jutro kciuki za mnie.

Guska, fajnie, ze cycuszki bolą, a kciuki, to ja trzymam codziennie:-)

Nigdy bym nie przypuszczała, ze można się cieszyć z bolących piersi, porannych wymiotów, senności itp...a jednak :-D

reklama
karola71 czemu piszesz, że sie nie uda? ile juz cykli sie starasz po poronieniu? jak minie rok starań i fasolki nie zobaczysz wtedy się martw...nawet kobiety bez takich przejsć jak my maja cykle bezowulacyjne albo jajeczko moze byc akurat niezdolne do zapłodnienia i i tak sie nie udaje, trzeba czekać na tooo jajeczko i byc dobrej mysli...
jak się @ rozkreca to chyba dobrze, masz cykle regularne i to brdzo dobrze wrózy na przyszlość...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry