• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

odłaczyc przewód paliwowy przy filtrze paliwowym ktory doprowadza paliwo z pompy paliwowej
przekręcic kluczyk w stacyjce zacznie leciec paliwo ale po chwili pompa sie wyłączy, powtarzac ten cykl az do pełnego spuszczenie paliwa ( przekręcając kluczyk).
bak pusty mozna tankowac , dla pewnosci wymienic filtr paliwowy

pmpa paliwowa jest po autem , wiec jak sie nie zna lepeij jechac do warsztatu ( ale teraz juz wie , wiec go nie oskubią w warsztacie) Marcin ,m Kasi

reklama
Kasiu....naprawdę bardzo Wam dziękuje....wiem,że są naciągacze i potrafią "zarabiać".....jestem wdzięczna barrrrrrdzo!!!!!!!
Zmykam na troszke bo musze core do wanny "wrzucić"......

Ostatnia edycja:
No tak,racja masz całkowita racje.......dziękuje raz jeszcze......hihi chyba mój m bedzie musiał zrobic ciasto .....wysle pocztą w dowód wdzięczności.....hihihii
Uciekam...wpadne jak mala poloże.....papatki

Aga podgladnełam troche twojego bloga
twoja Gosieńka miala 605 gram (w 29 tyg ciązy)?

azposzłam odszukac moje ciązowe papiery
wynik usg 13.03.2003
29 tci 3d
waga płodu 1930 gram.........

co sie dziwić ze 5 kg chłopa urodziłam..................

Katrin, przeczytałam Twojego posta mojemu M i powiedział,że wszystko to prawda. Sprawdzałam go, tez jest mechanikiem , mamy warsztat więc Aga, gdyby było bliżej problem miałabyś z głowy.

Przepraszam,że ostatnio nie piszę,ale podczytuję cały czas. Za dużo spraw się zebrało Rodzinnych.
Witam wszystkie nowe forumowiczki. Dobrze,że tu trafiłyście. Szkoda,że w tak smutnych okolicznościach.

Witam dziewczynki ja tylko na chwilke rozmawiałam z Edytka kazała was pozdrowić 3majmy kciuki za jej mamusie jutro operacja bede się za nia modlić
Dobranoc dziewczynki i spokojnej nocy

reklama
Selena......
moj M tez ma warsztat - zajmuje sie silnikami - praktycznie wszystko
rzeczy jak blacharka i elektryka - odpusciliśmy bo za mało znaków wodnych za to jest
warsztat bedzie bo ściągamy busy z faszystowa i musi być....................

M mówi ze czasem takie pierdoły sa zepsute a inni mechanicy ...............ta remont silnika od razu robic każą......................ach ci ludzie

u mnie na placu stoi 12 róznych marek aut od starych po nowiuśkie

i moich jeszcze 6
i czasem mam tek zastawiony plac ze nie maj ak do domu dojechać.............

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry