• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
hej dziewczynki
oddalam dzisiaj prace do ostatecznej poprawki mam nadzieje ze tym razem nic nie znajdzie bo sie wkurze jak bede musiala znowu cos poprawiac:wściekła/y:
zimno strasznie deszcz pada ehhh
a do tego zaczynaja mi sie weekendy pracujace:baffled:
z mieszakniem dalej nic nie wiadomo:baffled:
pozdrawiam wszystkie cieplutko:-p
slodziutka selenka sylla gdzie jestescie??????????????????????????

Aga przytulam!U mnie też dziś niewesoło.

Dzisiaj rano przywitała mnie@ i zepsuła humor na cały dzień.Popłakałam sobie i obiecałam sobie,że już nie będę sprawdzac czy jest owu,zlikwidowałam suwaczek testowy,niech się dzieje co chce,ja mam dośc.Czekałam kiedy M wróci z pracy żeby mnie mocno przytulił,potrzebowałam tego a on się ze mną pokłocił i gdzieś sobie pojechał,nawet nie odbiera telefonu.A mi jest żle i mam potwornego doła.

Agniesia słoneczko , e-przyjaciólko........
poniedziałek jest zawsze je****ty , no cóż nawet w filmie go nie lubili
ale od dzisiaj nie smucimy sie w poniedziałek , bo to nic dobrego nam nie da

wiem ,że myslisz -ławto jej powiedzieć jak mnie tu wszystko wkurza ( m , pogoda,ludzie)
ale skarbie co ci da smucenie się??

tylko kolejne łzy.................
a nie możemy płakać , bo nasze aniołki bez piór zostaną

wiem , ze matka zawsze bedzie pamietać , inni przejdą do normalności , my - niestety nie,
bedziemy sie zastanawiac jakie by było? jakie włoski? do kogo podobne ? itp

dlatego mówię wam wszystkim i sobie to tez powtarzam
ROZSTANIE JEST NASZYM LOSEM , SPOTKANIE NADZIEJĄ

i kiedyś bedzie nam dane dowiedziec sie to o co pytałyśmy Boga tutaj na ziemi......................

Karolka...przytulam Cię bardzo mocno......faceci sa bezmyślni.....
Wiecie co mój dziś mądrego zrobił?Zatankował swojego ukochanego merola zamiast ropa to zwykłą benzynką.....wiecie co sie stało.....teraz znowu wydatek....przy dobrych wiatrach trza bedzie zlać paliwo i może bedzie dobrze...jesli nie to...az boję się pomyśleć!!!!!!!
Ja tez dziś popłakałam...ale musiałam...trochę mi ulżyło.....
Znalazłam na necie taki piękny wierszyk(wpisałam w światełkach pamięci)-ryczałam i przestac nie mogłam.....ehhhh....
Katrina.....dzieki lepiej mi.....

moj m to mechanik
mowi - spóścic benzyne, wymienić filter paliwa jak było odpalone po tankowaniu
jesli nie było to nie trzeba
zalac rope i nic mu nie bedzie
( może troche poklepac , ale to nic takiego i ucichnie)

wiersz - przepiekny................ choć nie chciałam , łzy same poleciały

reklama
Dzięki Katrin...jesteś "boska"......tak mu znajomy polecił.....był odpalony ale jak zaczął szarpac to odrazu sie zatrzymał i ściągaliśmy go wiec miejmy nadzieje,ze podstawowe prace wystarcza.......
Ja tak samo plakalam...ten wiersz jest bardzo głęboki.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry