• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
witajcie dziewczynki,ostatnio malo tu zagladalam bo uczylam sie na egzam ktory i tak mi nie poszedl:(

witam "nowe "kolezanki,bardzo mi przykro ze w takich okolicznosciach

Miroslava straszzznie sie ciesze czytajac takie rzeczy;p;p,cudownie:-)

Edytko bede sie modlic za Twoja mame,bedzie dobrze.

Pixelko puk puk co u Ciebie

Nisia jak sie czujesz,robisz jakies badania czy cosik?

Reszte serdecznie pozdrawiam:)

ja sie zaczelam martwic bo boli mnie brzuch na dole i w lewym boku jakby jajnik czy co eh a @ skonczyla sie 2 dni temu.Jejku martwie sie,ze cos nie tak jednak jest eh:(

Katrin.....moja maleńka Goska urodzila sie w zamartwicy....i miała hipotrofie....stąd tak niska waga.Na szczęscie narządy były wykształcone odpowiednio do wieku ciązy.................
Selenko.....dziękuję za rady....i chęć pomocy....przytulam i myslami jestem z Tobą...;-):tak:
Słodziutka....modlę sie za Waszą rodzinkę....przytulam....
Ona...mnie tez czesto pobolewa podbrzusze....ginek nic specjalnego nie miał do powiedzenia,jesli bóle sie nasilą zrobi mi USG.....może poradz sie swojego lekarza...nie zaszkodzi a bedziesz spokojniejsza....
Gabi,Mirka,Mordoklejka,Guska,Anesto,Allaa,Also.....bardzo dużo zdrówka dla Was i Fasolek....
Cyniczna,Syla,Shyla,Asiq,Wróbelek.........?
Szafirek,Pixella,Karola,Kasiek,....i wszystkie niewymienione pozdrawiam.....
Życzę Wam wszystkim spokojnej nocy ......

Witam się wtorkowo. Dziś będzie lepszy dzień, bo do weekendu coraz bliżej, odganiam wszystkie smutki od Was, a kysz!
Aga Twój M, to chyba z głową w chmurach chodzi:-):-):-). Dziękuje za życzenia zdrówka dla fasolinki:-):-):-).
Katrin czytając Twoje posty humor się poprawia, dobrze, ze jesteś z nami:tak::tak:.
Niusia myślę o Tobie.
Edytko modlę się za Twoją Mamcie.
Ona może to owu szybciej przyszła???
Mireczko, Madzia, Guśka , Also, Anesto, Gabi pogłaszcie brzuszki.
Aga Irl, oglądałam zdjęcia na NK piękną pogodę macie, może prześlesz troche do nas???
Alicja, Alutka Kasiekk, Karola, Szafirek, Pixelko, Wrobelek, Syluś, Cyniczna, Selenko pozdrawiam Was serdecznie!!!

Ciekawe czy któraś z Was ma takie parcie na BB i pojawi się tu tak wcześnie...:)
To robi się uzależniające:-D

Alla ma rację od postów Katrin od razu humorek idzie do góry choćby nie wiem jak było źle:-):-D:happy2:

Katrin i dzięki Ci za to....
Wam wszystkim zresztą też!!!!

Katrin, Selenko, hehe, mój m to też mechanik:-)

Siedzę sobie w piżamce i czytam tu Wasze pościki, i tak się cieszę, ze kiedyś trafiłam na to forum i tu zostałam:-D Jak patrzę na iine wątki, to mam uczucie, ze tam nie ma takiej atmosfery jak tutaj...u nas jest wyjątkowo, poprostu my, aniołkowe mamusie jesteśmy chyba bardziej empatyczne:tak:

EDYTKO, modle się o zdrówko dla Twojej mamy, głęboko wierzę, że operacja przyniesie porządany skutek!!!!!

Luiza, jak skończysz sprzątać u siebie, to zapraszam do mnie, po południu bedzie u mnie hydraulik, więc pracy nie zabraknie:-p

Acha, a tu coś, czego ostatnio nie było...
Nowa porcja fluidków!!!!!

~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Mirosławo wiesz bardzo chętnie wpadnę posprzątać ale obawiam się , że dziś nie skończę u siebie:-)

A jeśli chodzi o tych naszych mężów to mój też jest mechanikiem:-D .Rodzinka nam rośnie;-)

Edytko pozdrawiam i ściskam baaaardzo mocno- musi być dobrze , przecież wreszcie skończą się dla nas te ciężkie dni i zaświeci słoneczko - takie jak w linku , jakie tylko chcemy:-)

Słońce w oceanie - Darmowe zdjęcia, fotografie, zdjęcia na stronę www

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry