• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dobra dziewczynki, fajnie sie gada, ale ja musze posprzątać salon, bo tam to poprostu.... no powiedzmy, ze jest bałagan( mało powiedziane) Więc do poklikania potem, napewno się pojawie.

reklama
Witam się środowo :). Do weekendu dwa dni :)
Katrin :-):-):-):-)
Mireczko pogłaszcz brzucho ode mnie.
Ja sie nie przytulałam do M jakies trzy tygodnie. Na razie M nie nalega, ale nie wiem jak długo wytrzyma :-);-). Postanowiłam, ze do trzeciego miesiaca nie będzie wcale przytulanek;-);-)
Guska trzymam kciuki za wizyte, daj znac jak wrócisz.
Also odpoczywaj Kochana, myslami jestem z Tobą

Katrin zapraszam na północ. U nas piekne słonce od rana:-). Zabieram się za pracę. Dzisiaj przyszłam na 9 ale jeszcze nic nie zrobiłam;-) Będe Was podczytywać

to ty w pracy????
nie wolno kobieto............... niu niu niu ............

ide sprzatac czy co tam , bo przez BB przytyłam 5 kg.......................
nic tylko klikam i jem ...............................
ajaj bo wieloryb ze mnie bedzie

reklama
Katrin, na zwolnienie pojde po nastepnej wizycie, czyli za dwa tygodnie. Mam bardzo spokojną prace. Zmieniłam prace na poczatku sierpnia. Jestem tu nowa wiec wszyscy traktuja mnie z wielka wyrozumiałościa, nie wymagaja za duzo, ja sie nie stresuje, robie wszystko powoli, jak chce to odpoczywam. Na razie jest dobrze. W porównaniu z poprzednia to tak jak bym była na wakacjach:-):-):-).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry