• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
witajcie dziewczyny, widze ze stare wyżeraczki juz rzadziej na BB bywają, eh ale dobrze rozumiem, sama rzadziej tu bywam, i nie jest to spowodowane niechęcią... najpierw byl okres fascynacją bb, i tylko BB, dnia sobie bez BB nie wyobrazalam, bardzo mi pomogło, a potem....
czasem wole nie cztac o kolejnych cierpieniach:-( boli mnie to bardzo ze jest nas az tyle, i ze historie niektórym sie powtarzają i boje sie cholenie....:-(

no ale cóż.....

a ja wróciłam wczoraj do domciu, dzis od rana mega porządki.. w poniedzialek do pracy, koniec laby!
no ale do poniedzialku jeszcze kupa czasu wiec trzeba korzystac:-) pogoda dzis ładna to się z męzulkiem na korcik wybierzemy albo na rowerek...

kurde w co drugioej reklamie ciaza, albo małe dziecko!
masakra

Mircia ruchy poczujesz na bank niebawem, choc na poczatku pewnie tylko łaskotanie, a potem sie zaczną czkawki i wiercenie:-)

dziewczyny zafasolkowane, zycze duzo wytrwałosci i pozytywnego myslenia, mysle o was i bardzo kibicuje zeby ten najtrudniejszy okres juz minął,
pozostałym starającym zycze mnóstwo szczęscia! sama sie staram, ale za 2 dni @ no i potem zdecydowalam sie na tsty owulacyjne i monitoring cyklu na usg, nie chce czekac kolejnych miesiecy, a ostatnio po monitoringu odrazu sie udało!
więc niecierpliwym polecam! mnie to kosztowało 50zł (4 usg)więc warto...:sorry2:

dla mnie miodzio.............ja uwielbiam papuchy ( kluski na parze)
jagody mnaim mniam.....................
Also i masz problem z glowy , a jak bedzie marudził ...................... knajp w tym kraju mnogo

ona - witaj, u mnie ok...powoli @ sie konczy i bedzie mozna niedlugo podziałać....

nastrój ja dzis też mam do du.., w pracy ciagle jakieś cieżarne mi migaja na horyzoncie... jakas się czuje tym przybita... agi u mnie mineło 2 miechy a ciagle się zastanawiam czy jeszcze kiedyś mi sie uda doczekac dzidziusia i czy starania, które chcemy zaczac maja jakikolwiek sens...

ech wracam do pracy...jakbym mogla to bym chciała obudzić się za miesiąc

reklama
pixelka to minie, ja juz nie widze wszędzie cięzarnych, dziewczyny za 2 dni minie 5 miesięcy od porodu:-(
szok jak to zleciało! chciałabym zeby teraz sie udało! nie chce miec znowu terminu na sierpien

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry