• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Syla, też dzisiaj oglądąłam tę wypowiedź. Fakt też uważam, że nikt nas nie informuje. Więc skąd mamy czerpać wiedzę? I masz rację napisz do tvn-u. Ja też się noszę z takim zamiarem. Najbardziej mnie wkurza, że tyle się mówi o aborcji, o prawach do niej i tyle się temu tematowi poświęca czasu, bo to jest medialne, po prostu. A o nas nikt ani słowa nie powie, bo większość uważa, że to nic takiego... To bardzo smutne. Tak jak mówisz zero jakiejkolwiek opieki psychologa! Moja koleżanka, jak urodziła martwe dziecko to dali jej namiary tylko na jakiś ośrodek, za taką kasę, że masakra. Jeszcze zarabiać chcą na czyimś nieszczęściu.

reklama
mi by pewie mogli i z tysiąc tabletek relanium dać a i tak by nic nie pomogło :-(

ja dziś na obiadek miałam mielonego ziemniaczki i pomidorki a w domku ogórkowa czeka....

a w sumie do domku już za 1,5 h lecę...

po obiadku
zmywara chodzi ( juz mam tabletki , m przywiózł z faszystowa ) zero experymentów z plynem.!

a ja zbieram sie do pracy............................ za godzinke wypad ........... ide garniturek prasować

Witajcie Dziewczynki......
Also....odpoczywaj kochana....
Katrin....Twoje teksty są super...można sie pośmiać.....podziękuj raz jeszcze swojemu M za rade bo była skuteczna....:-)
Selenka...kochana....tulę,mam nadzieję,że wkrótce sie odezwiesz....
Zafasolkowanym duzo zdróweńka......
Ehhhh a ja dzis byłam zamówic wiązanke na piątek,kurcze nie myslalam,że bedzie mi tak cieżko-nie potrafiłam powiedzieć o co mi chodzi...ale chyba mi sie udało...w piątek sie przekonam:-(....
Życzę Wam udanego i spokojnego popołudnia....

Hej,laski,poczytałam trochę,pośmiałam się.Katrin jesteś boska:-D
Ja dziś ble na maksa:baffled: Kolejny dzień próbuję dotrwać do wieczora:zawstydzona/y:
Jak tak myślę,to ja swojemu gin niczego nie mogę zarzucić.Jak co to zapraszam.
Trzymam kciuki za wszystkie.Buziaki.Papapa.

Witam Was w ten paskudnopogodny dzień;-)

Czemu takie fajne dyskusje odbywają się jak ja w pracy jestem:wink:

U mnie @ się uspokaja, na szczęście.\

Aga powodzenia w piątek. Spokoju psychicznego życzę z całego serca.

Aga Irl - samych dobrych wieści w klinice życzę.

Syla co do tego co ogladalas w tvn
ja jak bylam pierwszy raz u lekarza mowiac ze jestem w ciazy to zapytala sie skad sie dowiedzialam o niej a ja ze przez net ja znalazlam jak zaczelam zadawac pytania co do tego co mam jesc i ogolnie czy moge wszystko robic i takie tam
to mi powiedziala przeciez ma pani internet wiec prosze sobie poczytac
kur.wa mac !!!!!!!!!!!!!!
dla mnie to Ci nie ktorzy lekarze sa poje,bani i tyle a ta moja lekarke to bym normalnie do rynsztoku wsadzila
glupia sucza
ale sie wsicklam sorry za jezyk ale juz nie wytrzymalam:-(:-(:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry