• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Katrin nie dziwie ci sie, na początku tez nie wiedziałam co i jak, niektóre z dziewczyn mają swojego bloga ze swoją historią, ja jakos nie mialam odwagi go napisac....jeszcze nie.ale moze kiedys

dzis oglądałam w dzien dobry tvn jak wypowiadal sie gineolog co mozna jest w ciązy a co nie, mają taką serie MISJA MAMA
lekarz ten wypowiedzial sie ze kobiety zamiast od lekarzy czrpia wiedze z neta! ale mnie zbulwersował! kur---a byla u 3 lekarzy w ciązy ze spzitalnym liczac u 4 ! i zaden mi nie powiedzial o zagrozeniach jakie moga byc, o cytomegali,o infekcjach, wirusach, zaden nie zlecil posiewu z wymazu, zaden nie wspomnial na temat odzywiania! gdybym sama nie zadawala pytan to nei wiedziałabym nic! nawet toksoplazmozy zaden ni zlecił!
dlaczego w takich programach nie mówią o nas?? o kobietach które straciły swoje dzieci?

co faceci moga psychiczne wiedzie na temat ciazy/??? fizycznie w samej ciazy tez nie biora udzialu........................ wpuszczaja tylko plemniki a reszte odczuwa kobita..................

Dokładnie, lekarze o niczym nas nie informuja, zobaczcie ile dziewczyn tutaj trafia z pytaniami i to czasami nawet takimi podstawowymi, kurcze, taki lekarz to powinien powiedzieć co i jak ale nie powinien mieć pretensji, ze my szukamy wiedzy w necie, bo niby skąd mamy ją brać. Wsparcia psychicznego tez nam nie daja, to kurde, kto ma nam pomóc?????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry