• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witajcie ranne ptaszki,

also, kochana goń do szpitala

alla, ja na zwolnieniu jestem od momentu jak się dowiedziałam o fasolce, a co tam...

Mirka, tak dobrze pamiętasz, dziś idę na wizytę - ale wieczorem, więc relację zdam jutro.

słodziutka, martwię się o Was

tymczasem zmykam robić fryzurkę, a później obiadek - rosół (moja kochana teściowa wczoraj pzyniosła) a ode mnie będzie makaron z pesto i piersią z kurczaka

U mnie smuty od samego rana dzisiaj. Nie mam na nic siły. Już po 11 a ja nawet nie podniosłam się do pracy. Cały czas myslę o moim małym aniołku.
Czy to myslenie kiedyś przestanie sprawiać taki ból????
:sad::sad::sad:

witam wszystkie drogie Panie.

also i jak u Ciebie,bylas u lekarza?jak sie czujesz?

agi nie martw sie zdecydowanie bol zmaleje,daj sobie czas,masz ochote to placz,masz ochote rozmaiwac o tym(ja tak mialam i mi to pomaga) to mow.Smutne dni sa i bede ale glowa do gory,czas dzialac..badania porob bedziesz spokojniesza.ja dzis akurat mam nienajgorszy dzien,robilam wlasnie badania bo jakos nie moglam sie zebrac wczesniej.;-)

pixelka co u Ciebie (przepraszam ale nie czytalam postow,eh brak czasu)

slodziutka co u Ciebie (przepraszam ale nie czytalam postow,eh brak czasu)

aga z tymi bolami podbrzusza to polecialam do lekarza ale powiedzial,ze jest wsio OK.Mam nadzieje,ze sie nie myli,usg nie robil mi tylko samo badanie.

Agi myślenie o aniołku zawsze bedzie sprawiało ból................. on nie minie
nie zmaleje .............. i zawsze bedzie....................

u mnie niedlugo rok .................. i co?myślisz ,że mniej boli.........................
nie ...................... boli tak samo , a może i mocniej , tylko nie myśle już tyle o tymmmmmmmmmmmm

U mnie dzisiaj lepiej, od rana czysto i mam nadzieję, że tak zostanie. Do gina wybieram się w poniedziałek lub wtorek (w tym tygodniu jest na urlopie). Troszkę mi niedobrze, ale tylko tyci tyci, cycki trochę bolą więc mam nadzieję, że wszystko w porządku. Boję się okropnie, ale staram się wierzyć, że będzie dobrze. Wiecie przejrzałam wczoraj mój poprzedni wykres ciążowy i plamiłam dokładnie w tym samym czasie. A wczoraj to czułam się taka osłabiona, że szok. W ogóle to prawie cały dzień spałam.

Katrin, ale z Ciebie aparatka, heheh.

Edytka, jak mamusia?

Ja dzisiaj też nie mam pomysłu na obiad, może sobie w ogóle odpuszcze i M zrobi jak przyjdzie, bo nie chce mi się z domu wychdzić. Chociaż może te ziemniaki i jajko sadzone...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry