• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny, macie rację, lekarza z powołania, faktycznie martwiącego się o nas, ciężko znaleźć....

Mam zmartwienie, mój kotek coś się rozchorował.. dostał biegunke, nie chce jeść, ani pić, cały czas leży, bo ledwo trzyma się na nogach. Zaparzyłam rumianek i poję go na siłę. Pojechalabym z nim do weterynarza, ale m bedzie dzisiaj bardzo późno i nie mam jak.:-(

Wiecie, ja swojemu ginowi też w sumie nie mogę nic zarzucić. Nawet by mi nie przyszło do głowy pytać co mam jeść, bo sama się oczytałam, m. in. w necie. Ale np. sam powiedział, że wystarczy kwas foliowy i takie tam, to samo z badaniami. Wydaje mi się, że lekarze po prostu w zależności od pacjentki potrafią wyczuć, którą trzeba uświadamiać, a której nie. Myślę, że chodzi nam o szczególną znieczulicę niektórych lekarzy po prostu. Przecież wiadomo, że są w internecie porządne artykuły i jakieś do bani, trzeba tylko wiedzieć co z niego wybrać. Odnosząc się do wypowiedzi dra z tvnu to powinien po prostu to powiedzieć, że wszystko z umiarem i w razie wątpliwości pytać lekarza, a nie pochłaniać wszystko co znajdziemy w necie. A on po prostu skrytykował Internet jakby to było najgorsze zło.

Oj laski,wcześniej się na polsat wkurzałyście.Najlepiej nie oglądać:-p
Zresztą wierzę,że wszystkie doczekacie maluchów i nie będziecie miały czasu na tv;-):tak:
Chociaż ja m jak m oglądam,nie powiem:zawstydzona/y:

Gabi, dzisiaj lepiej. Od rana czysto i mdli mnie... Więc mam nadzieję, że wszystko w porządku. Poza tym wczoraj prawie cały dzień przespałam a dzisiaj po południu też ze 2h, prawie codziennie śpie po południu.

To dobrze kochana.Mogę Ci trochę mdłości odstąpić,bo książkowo to mi jeszcze tylko jutro przysługują,ale raczej nie wygląda,żeby mi miało przejść.:baffled::baffled::baffled:

reklama
Czesc DZIEWCZYNY !

Witam was serdecznie , troszke mineło od mojego ostatniego bycia tutaj.
Nie ukrywam nie udzialam sie zbyt czesto, nie mam tu znajomych ale stesknilam sie za tym forum.
Od mojego tragicznego wydarzenia minelo 2,5 miesiaca , wiem ze za niedlugo zbliza sie dla mnie ciezki okres - termin w jakim mialam urodzic swa coreczke.. :(

Kazdy mówi ze bedzie mi wtedy naprawde smutno i to bardzo, Stram sie trzymac !

Pozdrawiam Was wszytskich . Obiecuje ze bede czesciej sie odzywac na tym forum by zyskac nowych znajomych i przetwrac te wszytskie ciezkie chwile, i nazbierac sil by w momencie kiedy tylko bede mogla a me sprawy sie ułoza zajsc ponownie w ciaze.

Nie ukrywam juz bym chciala byc mama , ale wiem ze to za wczesnie. Staram sie byc twarda ale zawsze zwruszam sie na widok malych dzieciatek - ale mam w sercu moje malenstwo ktore dodaje mi sił

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry