• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

agus ....do dziela?????????no ja za tydzien testuje...jak nie wyjdzie to zawieszamy starania bo praca kuszaca i skorzystam....poza tym mam kolejny dom do sprzatania....wiec trzeba lapac poki jest robota bo na rynku pracy ciezko teraz....
tak wiec moje drogie ktora bede w kolejce do testowania ????ktos wie????

reklama
witam wieczorowa pora
oglądam u c d na tvn i klikam
Agnieszka ............................... jestem z toba
Also........... mówiłam ze bedzie lepiej!!!
Mircia .......................... uważaj na siebie........... kotek z biegunką..................
wiesz............mnustwo bakteriii..........
Gabi..............pozdrawiam............
carry...................witaj , choć prawde mówiąc wolałabym cie powitać na forum mamusiek
przykro mi , ale witam , z nami bedzie ci lepiej

zafasolkowane .........................buziole

juz po pracy....................ale klepie raporty, wy jak zwykle spicie juz o tej porze ( fasolka wskazane)
wszystkie nie wymienione ..................gorąco tulę ( pamietam o was)............
m mnie drażni , no coż ................................
zabic to mało..................

przytulanek nie bedzie.................... niech sie tuli sam.......................hihihi

co tam u słodziutkiej??? wiecie coś????
Aga Ir.................kotku .............buziole.................

karola............selena.............doka...............magdalenka................. ;-)

zmobilizowałam sie i chata w końcu czysta............... pewno tylko do jutra rana , ale dobre i to

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry