• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Katrin dziekuję za informację kwiatkową ( moja ty ogrodniczko ;-);-);-))
Te wszystkie roslinki to teraz we wrzesniu trza sadzic, bo jak tak to chyba muszę 2 tygodnie urlopu wziąć:-D:-D:-D

Gabi trzymam bardzo mocno kciuki. daj znac od razu jak będziesz po usg.

Pixelko przykro mi, ze miałaś taki fajny dzien spieprzony przez teściów:-(:-(
ale grunt to mieć wszystko w d.... i mysleć tylko o swojej rodzince żeby jej było dobrze, a reszta jakos sie ułoży.

Witam Was moje kochane dziewczynki
Dalej jestem chora i nie zapowiada sie na to ze szybko wyzdrowieje

Magdalenka wiesz ja tak nie do końca wiem co gdzie i jak.............
wybacz kochana............. ale gwoli ścisłości ja tez jadam cuda..............

np. jabłka z octem i solą .............mniam mniam ( no coż)

Pixella .............. przykro mi kochanie ,ze To akurat było na chrzcie Twojej małej ............

a teraz możesz im powiedziec -" pocałujcie mniew doope!!"
( nie dosłownie , bo kto by tam doope dla teściów wystawiał)

Gabi tzrymam kciuki ................pisze językiem ;-)

Magdalenka aprpops łacza........ mam 2 laptopy ale tylko jeden wytczek( blue connect ) i nie wiem jak co i gdzie , wiec jak m chce wtyczke to musze mu dać................................................................................... wtyczkę oczywiście

u mnie słonko i od razu człowiek czyuje sie lepiej ( mimo choroby)

zafasolkowanie ................ buziole

Agi 28
teraz sadzimy
tulipki, krokusy,szafirki, zonkile ,piwonie
inne typu (bulwy i nasionka ) na wiosne
krzewy możesz zakopać teraz......... tylko dobrze zakop , bo moga zmarznąć zima
drzewka też można
a roze w zalezności czy szczepisz czy przesadzasz z korzeniem
jak korzen to możesz jak chcesz szczepić to na wiosne

malwy datury, astry, śmierdzuszki , onetki gożdziki itp wioesna

dalie tez na wiosne , nie sadz teraz bo zmarzna , jak masz to musisz wykopac na zime

tulipki przesuszasz raz na 4 lata ( nie musisz co roku) i

jak chcesz jeszcze cos wiedziec to pytaj..................... jak wiem to odpowiem

Witam

Gabi, kciuki zaciśnięte, ale i tak wiem, ze będzie dobrze:-)

Pixella, bardzo mi przykro z powodu teściów, ale cieszę się, ze córcia ochrzczona, to był jej dzień i trzeba się właśnie tym wydarzeniem cieszyć!!

Katrin, widzę, że Ty tak jak ja ogrodniczka z zamiłowania:tak:

A my wczoraj byliśmy na urodzinach mojej babci, babcia szczęsliwa, nawet ucha mi do brzucha przystawiała:-D, do domu wróciłam oczywiście z siatką owoców:tak:

Dzisiaj posadziłam u siebie w ogródku krokusy i przebiśniegi, a jak pojadę na zakupy, to chcę jeszcze dokupić bajecznie kolorowych tulipanków:-)

Dzien dobry wszystkim

Pixella główka do góry bedzie dobrze, jak to czasem sie mówi z rodzina najlepiej wychodzi sie tylko na zdjeciach. Nie dziwne ze plakałas tez bym chyba nie wytrzymala po takim dniu. Mam nadzieje ze dzisiejszy dzien bedzie dla Ciebie pelen słonca i usmiechu no i szybko zapomnisz o przykosciach

Katrin zycze Ci szybkego powrotu do zdrowia taka pogoda a ty w domciu .... nie mozna przegabic naszej zlotej olskiej jesieni

Gabi trzymam kciuki i czekam na wiescie po usg.... Bedzie dobrze !!

A co u mnie.... pół nocy sie meczylam, tak bardzo mocno kłuło mnie z lewej strony brzucha aaa mój brzuch byl bardzo duzyy... Teraz jest lepiej , nie wiem co to mnie wczoraj ale mam nadzieje ze juz nie powróci

Milego dnia zycze wszytskim a ja ze dopiero co wstałam musze sie ogarnac i bede myac na zakupy

reklama
Pixelko współczyję ale i gratuluję postawy m takie sytuacje są trudne a tu proszę... może ten kubeł zimnej wody otrzeźwi teściów.... lub będziesz miała ich z głowy... ale sytuacji współczuję...
pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry