• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

parę dni temu kupiłam sobie wagę. ( nie wiem po co???)
zima idzie wiec trza kontrolowac tłuszczyk...........
a że pare kilo juz mam wiecej , kupiłam herbatke Odchudzajaca ( powinni napisac srajacą)
przez dwa dni nic , a dzisiaj...................
ogłaszam , ze otwieram kącik robótek ręcznych w kibelku ( no tyle razy co ja tam chodze to zdarze wydziergać sweter albo co innego.......)

reklama
katrin hahah, ja postanowilam w tłuszczyk obrosnać, daj mi troche to sie zima przyda :-) i moje suche kosteczki nareszcie beda normalniej wygladac i nikt sie nademna nie bedzie litował :-) i nie bedzie kazał mi jeść wiecej....

katrin no to nigdzie nie możesz wychodzic bo jak cie pogoni.....
jeju ale dziś nedzny dzień a tu juz za tydzień staranka nas czekają, zamiast sie cieszyć zaczynam sie bać....

Witam się cieplutko!

Pixella tule cię mocno,to przykre kiedy w rodzinie są takie spjęcia,wiem coś o tym ale głowa do góry,najważniejsze że twój M jest po waszej stronie i że potrafi powiedziec rodzicom co was boli,może to przemyslą:-)

Gabi zaciskam mocno kciuki i czekam na wieści jak usg:tak::tak:

Słodziutka mocno,mocno Cię przutulam iżyczę dużo herosowej siły bo jest wam teraz potrzebna ale zobaczysz słońce jeszcze zaświeci.

Kasiek moje owu jeszcze nie przyszły i zaczynam się martwic czy wogule przyjdą.Dziś we snie przeżywałam wszystko od nowa,poroniłam,łyżeczkowali mnie na żywca a ja stałam z boku i patrzyłam,koszmar.

Katrin przypomniałas mi,że muszę sie zabrac za swój ogród,w tym roku bardzo go zaniedbałam.:tak:

katrin sexiku sie nie boję :-) odkad prtzestałam karmić piersią moje "libido" wzrosło pod niebo a mój m jest przeszcześliwy.... własciwie to boje sie tego czekania znowu, jestem niecierpliwa i chciałabym juz widzieć te II :-)

dziewczyny cytoligie mam gr II, to chyba nie najgorzej....:-)

a z rodzina damy radę, przezyjemy, wiem, ze mojemu m przykro i nie chce o tym mówić bo go bardzo zranili swoja postawą...ale ma mnie i codziennie mi i Wice powtarza jakie ma szczęście i jak bardzo nas kocha :-)..i my go też :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry