• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Katrin, takie doniczki co się wiesza na balkonie to są za płytkie? Ja jestem kompletnym laikiem, w domu M podlewa kwiaty, ja miałam swoje na balkonie petunie w tym roku i nawet nieźle im szło.

reklama
taki moga być
jak chcesz mieć piekne petunie , surfinie, pelargonie to polecam nawóz w płynie PLANTON
i nikt nie bedzie mial takich jak ty
codziennie do konewki jedna nakretka i wystarczy
u mnie znajome zawsze sie dziewią jak tojest ze ja mam takie piekne kwiaty a one nie ..................
a to planton za 9 złoty robi robotę
;-)

Hej,uff jestem:baffled:
Jak się zbierałam do lekarza to zadzwonili z przedszkola.M tak płakał (2 godz.),że z płaczu strasznie wymiotował,nie mógł oddychać itp.,żebyśmy go natychmiast zabrali:no:
On tam nie chce chodzić,bo mu więksi chłopcy dokuczają i biją:-(Zobaczymy,w planie mam zamiar jutro z nim tam posiedzieć trochę.:zawstydzona/y:
Dużo dzieci tam płakało na początku,ale wszystkie się uspokajały,takiego przypadku w tym roku nie mieli.
Na usg ok:-D Dzidziuś pomierzony na sto sposobów,oczywiście jak zwykle tydzień większy.Wszystkie pomiary,przepływy krwi itp w porządku.Mam filmik na cd.
No i ...znamy "bardzo duże prawdopodobieństwo" jaka płeć:biggrin2: Ale,że jeszcze nie na 100 % to Wam nie powiem:-p
Mam prac fizycznych nie wykonywać,ani seksu,bo łożysko nisko.
I tyle.
Papa.

Gabi, cieszę się, że wszystko ok. Buziaczki. Ależ Ty nas w niepewności trzymasz, hehe.

Katrin, dzięki za radę, na pewno tak zrobię i niedługo będę miała najpiękniejszy balkon w okolicy, heheh.

Gabi tak jak Also ... dołaczam sie do gratulacji i ciesze sie ze jest wszystko dobrze :)
A tak poza tym Mam nadzieje ze synusiem jest juz dobrze i sie w domku uspokoił

Katrin to ty zapewne mieszkasz w domu a nie w bloku i zapewne masz wspaniały ogród . Ja mieszkam w bloku takze nie mam mozliwosci na wspaniałe kwiaty

Carri , tak mieszkam w swoim domciu ( budowany wg mojego projektu)
kochana na balkonie to dopiero cudeńka mozna zrobić
poszukaj w necie gotowych propozycji ( jest ich mnóstwo)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry