• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Jestem już po wizycie, serduszko bije :). Wg USG mojego doktora 1,09 mm, tj. 7tyg i 1 dzień. Krwiaczek mały jest, ale doktor powiedział, że to nie taki typowy krwiak i jest w innym miejscu niż dzidzia. Po raz pierwszy założył mi kartę ciąży. Dostałam także skierowanie na badania. Duphaston mam nadal brać tak jak brałam i kaprogest co tydzień, nospę tylko w razie potrzeby. Dostałam nawet zdjęcie z USG :).

Witam i od razu gratuluję zafasolkowanym kolezankom. Bardzo, bardzo Wam kibicuje.
Nie ukrywam że najbardziej to chyba Moroslawie bo zaciążyłyśmy w podobnym czasie, tylko mnie spotkało to co spotkało:-( a Mirosławie całe szczęście brzuszek rośnie. I OBY TAK DALEJ!!!

Chciałam tylko pochwalić się że dostałam 1 @ po zabiegu po 39 dniach.
I cieknie ze mnie okrutnie:szok: . Do lekarza wybieram się gdzieś za 2 tygodnie i jestem ciekawa jakie badania mi tym razem zaleci, bo po poprzednim poronieniu zrobiłam ich cała masę.

to moze nie ma sie czym martwic hm? tak wogole to dzis zrobilam cytomegalie i chlamydie ,czekac mam 2 tyg na wyniki.

Pixelka odkladam staranka jednak na za miesiac,mam nadz ze Tobie sie uda w tym:)

reklama
Gratuluje ALSO zafasolkowania :)

Sylwus u mnie nic ciekawego raz mam doła i głupie mysli raz staram sie jak tylko moge cieszyc sie zyciem. Zajmuje sie domem, wciaz mamy mały remont.....

A ty jak tam?n

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry