• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
ja dzis testowalam i niestety negatywny wyszedl wiec juz pewno nic z tego nie bedzie choc @ przyjdzie napewno pozniej niz powinna.....bo tamten cykl 25 dniowy byl a mnie sie takie nie zdarzaja.....wiec pewno poslizg kiku dniowy bedzie hehehhe...
poza tym namachalam sie dzis sprzatajac ten nowy dom...ech jak ludzie nie szanuja tego co maja...ale coz...ja jestem od sprzatania a nie wydawania opini hehheh...zajelo mi to 4 godziny zapieprzu jak nic ...ale co tam....zobaczymy czy zadzwonia znow....maja dac znac....
hmmm,....co jeszcze....to chyba tyle....jakas taka wymeczona jestem....i glodna....znowu....kurde.....jakos tak dziwacznie...ale coz....zaraz zrobie jakis remanent hehhehe...
zmykam bo pozno .....jutro w domku w wiekszosci chyba bede to zagladac moze wiecej bede...dobrej nocy

nocna pora witam
a taki nocny marek ze mnie
m sie wkurza ze komp z nami spi ( ta przeci musze naskrobac posta , chłopy tego nie kumają)
ciemno jak w doopie ................
bo m zgasił swiatło !
co onkce???
ja ide nyny , z nosa sie leje , na gały nie widze bo łzy ciekną
ech jakosmarnawa sie czuje
a jurto tzn dzisiaj popoludnie w pracy..............
słodkich snów ....................kochane

pappapapatki

Czesc Kochane!!!
Katrin zdrówka duzo zycze!!
Also musisz uwierzyc, ze tym razem będzie dobrze (sama tak mówie a schizuje od rana do nocy). Czy Ty chodzisz do Maciejewskiego na Karwiny?
Agus Irl Ty jak zwykle niecierpliwa jestes, mialas poczekac z testem pare dni...
Edytko, Selenko mysle cały czas o Was. Walczcie.
Mirus pogłaszcz brzeuszek ode mnie. A co tam u naszej Madzi, dawno sie nie odzywała.
Guska do lekarza ide za 1,5 tyg dopiero.
Syla zycze II w tym cyklu.
Aga nie było Cie ostatnio, co słychac, mam nadzieje, ze Twoje sprawy ide do przodu.
Kasiekkm, Doka, Niusia, Szafirek, Mała,Anesto,Carri, Ona, Cyniczna i reszte, przepraszam jak o kims zapomniałam, ale ostatnio z koncentracja u mnie kiepsko, pozdrawiam i zycze miłego dnia.

hejka dziewczynki :-)
bylam u gina i nie zmartwił się II gr, powiedział, ze skoro nie ma napisane, ze zalecaja leczenie i powtórna cyto po leczeniu to nie mam sie co przejmować tylko za rok powtórzyć :-)...nastepnym razem bede uważać, by przed pobraniem męża nie drażnić...bo znowu mi IIgr wyjdzie, sprawdzał dokładnie, zyjka jest ok, śluz w normie, wszystko w normie, badania te co robiłam sa ok....powiedział tak
" pani Aniu, żaden lekarz nie pozwoli Pani wprost sie starać po 2@ po poronieniu bo to nieprofesjonalne i niezgodne z zaleceniami PTG, ale ja z doswiadczenia mówię, że żadnych medycznych przeciwwskazań do starania sie o dziecko nie widzę u pani i jak sie przytrafi i bedzie sie dobrze rozwijac to tylko trzeba sie cieszyć :-), gwarancji, ze nic się nie stanie i tak Pani nie mogę dać..."

zamierzamy sie starać i zobaczymy....w tym cyklu pewnie nie ujrze jeszcze II ale może w przyszłym....trzeba rozgrzewac silniki :-)

also cieszesie, ze u ciebie fasolka się rozwija...mój Wikulec w 7t1dc miał 9mm :-)...a teraz ma 1,5 roczku bo właśnie 30-go się urodziła :-)....i ty niedługo zaczniesz odliczać nie do porodu tylko od narodzenia.

Aguś...ale może miałas później owu? mi w 25 dc też negatywny wychodził test...II zobaczylam w 30dc....poczekaj jeszcze.....

witam
zasmarkana jestem................
kupilam staremu chłodnice na allegro bo wysiadła ( w aucia kochane , nie jemu hihihi)
czuje sie okropnie.................nos mi rozwali albo gębe urwie , kicham jakbym w konkursie startowala...........

mam na dzieje ze wy trzymacie sie ok
pixela ty to wrecz musisz wymątować chlodnice i grzac silniki do czerwoności ;-)

witajcie babeczki

also, super wieści, serduszko bije i to jest najważniejsze, trzymam kciuki

pixella, teraz to się będzie działo, gdyby nie trzeba było chodzić do pracy, to twój M przez tydzień widział by tylko sufit, z całego serca życzę II

alla, wierzę że za 1,5 tygodnia usłyszymy same dobre wieści, ja mam wizytę 8.10

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry