• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Also ja chodze na Karwiny do dr Liro i widziałam, ze Maciejewski tez tam przyjmuje. Zastanawiam sie nad zmianą. Słyszałam o nim same pozytywne rzeczy ale tez wiem ze sie bardzo długo czeka na wizyte.

reklama
Czesc Agnieszka
dobrze ze sie odezwałam bo wszystkie tu juz zaczełyśmy sie martwic
jak sie czujesz kochanie??

boże jakie durne pytanie zadaje..................kochana jestem z toba i myśle o Tobie

Dzień dobry:-):-):-)Na razie się tylko przywitam i zmykam.

Gabi cieszę się że dzidzia się prawidłowo rozwija.

Kochane zafasolkowane nie przemeczajcie sie.

Cyz to normalne,ze od dwoch dni boli mnie podbrzusze i chwilami jest mi jakos ble,przeciez to dopiero 9 dzien cyklu,nawet zrobilam jeden test owu ale nic,a temp.nie przekracza 36stopni.

Witam Was dziewczynki

Myślami jestem z Wami. Nie mam czasu na BB i nie mam czasu dla siebie (nie narzekam, tylko zwierzam się Wam)
Brat wczoraj poleciał spowrotem do swojego domku. Mama szczęśliwa i my również. Poprawa jeśli chodzi o dojście po operacji na szczęscie jest. Tylko rokowania - marne.... (lecz mama o nich nie wie i się nie dowie)

Gabi, also cieszę się że fasolki rosną zdrowo!
Mika ja naprawdę cieszę się że brzunio u Ciebie rośnie jak szalony! Oby tak dalej.
Guska,Anesto, Madzia(Modroklejka), Allaa (mam nadzieję że żadnej z cieżarówek nie zapomniałam) wsyztskiego dobrego niech fasolki rosną zdrowo

Aguś AJ dziękuje za wsprarcie i słowa kóre sprawiają wiele (Ty wiesz o tym)

Andżi Ty moje "złotko"...

Sylwia, Pati pozdrawiam Was gorąco

Dilajla Ciebie również tulę mocno

Karola dziękuje Ci za ciepłe słowa i modlitwę.

Nie jestem wstanie napisać do każdej z Was, zpowodu braku czasu,

Całuje, jestem z Wami

Witam wszystkich w tym wtorkowym dniu

Pixello ciesze sie ze u Ciebie dobrze i ze wkrotce zaczniecie starania o malenswto:-) Zapewne Twój maz nie moze sie doczekac kiedy zaczniecie dzialac:-)

Tym którzy nie doczekali sie dwóch kreseczek na tescie życze wytrwałosci - w koncu to nastapi!

Katrin czytajac wczorajsze posty widze ze spokojnie mozna nazwac Cie "nocnym markiem" .. Ja poszłam wczesniej spac ale co z tego nie wyspałam sie , za kazdym razem gdy mój maż idzie na noc do pracy tak mam, Dzis dodatkiem byly moje koszmary nocne jak sobie o tym pomysle to az ciarki mam.

Agus dobrze ze sie odezwałas , mam nadzieje ze dajesz sobie jakos rady

Also , Alla, Karola, Guska, Gabi, Mirka zycze milego dzionka i wiele usmiechu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry