• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
carri...................
wczoraj tak wyszło , bo jak tu zasnąć jak nos zatkany??

słodziutka.........................trzymaj sie ( nie wiem jak , ale jakoś sie trzymaj)

Kochane.............................

słodziutka_tule cie mocno, tez myslami czesto jestem z tobą. Trzymajcie się jakoś, dobrze, że masz rodzeństwo przy sobie....

a co do mojego m to on faktycznie nie moze sie doczekać...choc on by sie mógł akurat starac codziennnie ...:-) i by mu to odpowiadało....

Pixelka cieszę się,że już możecie się starac,życzę byś jak najszybciej zobaczyła ll kreseczki tak przez nas upragnione:tak::tak::tak:

Słodziutka życzę nadal siły i wiary,niebo zwaliło ci się na głowę,ale słońce znowu zaświeci,wierzę że z tych wszystkich złych chwil zrodzi się coś pięknego dla ciebie,dla was.:tak::tak::tak:

Dlaczegotak jak to dobrze że mały zdrowy i daje wam tyle radości,kiedy nam go pokarzesz?:-)

Papatki!niestety trzeba się zbierac do pracy,ale w pracy ostatnio jest strasznie napięta atmosfera i nieprzyjemna,to mi nie pomaga:no:

pixelko not o super super:-),ze mozecie sie juz starac i jest ok. Co do tej cytologi naszej czyli II to pytalam wielu kolezanek i zadna z nich nie miewa I nigdy a jest ok.Ja czekam dalej na wyniki badan ,jak pisalam odkladamy staranka jak dobrze pojdzie z badaniami na za miesiac.Moj m chory wiec i tak nie mialby chyba sily hehehe:)).

slodziutka fajnie ze sie odezwalas i jest w sumie dobrze u Ciebie i najwazniejsze,ze Mama dochodzi do siebie po operacji.TRzymajcie sie cieplutko.
Wszystkie dziewczynki goraco pozdrawiam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry