• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

guska on po tych witaminkach jest jak mały czołg...:-) ale codziennie mu daję, a co!!!!...
rozmawiałam dzis z lekarzem i powiedział, ze niestety to moje puste jajo to najprowdopodobnie błąd genetyczny mojego jajeczka albo jego plemnika...więc teoretycznie jak sie trafi zdrowe jajo i zdrowy plemnik to nie powinno byc więcej problemów....a jak sie nie trafi? przecież ja tego nie moge przewidzieć...:dry:

reklama
Witam,
Właśnie wróciłam od gina, torbielki nie ma ale nie mam się z czego cieszyć dziś na USG wyszły policystyczne jajniki 21 mam wizytę i pewnie póżniej czeka mnie wizyta u endokrynologa. Ale pomimo wszystko jakoś mam jeszcze nadzieję... Gin powiedział że pewnie hormony nie tylko są winne temu ale także mojej nadwadze, zobaczymy co będzie dalej...

Alla, tak chodzę do Maciejewskiego. Wczoraj byłam na Karwinach, ale bliżej mi na Obrońców, chodzę różnie raz tu raz tu, gdzie się uda. Ty też do niego chodzisz?

Guśka, jakoś się boję tam wchodzić, takie mam schizy, ale może wreszcie się przełamię.

Byłam dzisiaj w pracy i powiedziałam koleżankom, że na razie nie wracam, że jestem w ciąży. Wszystkie się cieszyły i powiedziały, że będą trzymać kciuki. Mam nadzieję, że będzie dobrze. Musiałam powiedzieć, bo już mnie miesiąc nie ma i chyba nie ma co dalej ściemniać.

oj dziewczyny, mnie odwagi zabrakło by wstawić suwaczek... proszę nie czytać tylko się udzielać, z Wami będzie raźniej
idę troszkę poleniuchować

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie......ja na chwilke.....
Jestem z Wami ale jakoś nie mam siły na pisanie............
Słodziutka,Selenka.......myślami i modlitwa jestem z Wami......tulę
Also,Gabi,Allaa,Anesto,Mireczko,Mordoklejko,Guska.....zdrówka...
Cyniczna...mam nadzieję,że wszystko dobrze....
Niusia....tule Cie do serduszka....
Syla,Aga Ir i wszystkie "wyczekujące"...życze wymarzonych II kreseczek.....
Mała,Shyla,Asiq,Maggie,Dlaczegotak,Jezyk......?
Cari...dobrze ze jesteś -razem zawsze łatwiej
Karola,Wróbelek,Kasiek,Ona,Doka,Magdalenko,Pixella,Alicja,Alutka,
Luiza,Katrin...i wszystkie niwymienione dziewczynki serdecznie pozdrawiam i życzę dobrego dnia.......

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry