• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
A tak w skrócie -- przykro mi Szafirku, że masz PCO ( a jak to się wykrywa bo ja w tym temacie zielona jestem)??

Słodziutka pisałaś gdzieś ( a nie jestem w stanie tego odnalezc) o lekarzu do którego chodzisz a który przyjmuje również w Krakowie. Mogłabyś mi dać do niego namiar?? Proszeeee:tak:

Pozdrawiam serdecznie wszystkich!!!!!!!!!!!!!

witam kochane wieczorową porą........
dopiero wróciłam z pracy...............z nosa rzeka...................kicham prycham ............jesso , ze mnie ludzie z domów nie wyganiają to cud!!!
Agi zaraz właże do wyrka , a ze kupiłam sobie nową posciel wełniana to z przyjemnoscia to zrobie............. tylko co mam zrobić ze starą??? no stara to ona niejest ma ok 1.5 roku ( camel), no ale teraz w firmie mamy nowość czarny camel z orchideą od Arkadiusa........
mówię wam przepiękna posciel......... ale miejsza z tym.........
a co tam u was??
Szafirek bedzie dobrze.............znajdz dobrego gina i działaj..........................
zafasolkowane .................. buziole , starające sie ............ mnóstwo buzioli ( zwłaszcza od waszych mezów hmmmmmmmmmmmmmmm wiecie ;-) )
pozdrawiam was wszystkie

Witam ,u nas znowu leje.

Agi wiem,że to czekanie najgorsze,ale doczekasz się,zrobisz badania i będziesz się cieszyc llkreseczkami.Czas szybko leci:tak:

Szafirek nie smutaj sie,jak pisze Pixella szybko doczekasz się dzidziusia:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry