• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Karola i tak może być (nie chcę Cię straszyć ale tak się zdarza) Ale lepiej wiedzieć i zaczać działąć nieżeli żyć w niewiedzy. Albo masz opóźnioną owulację. Albo jeszcze nie masz jej co cykl. Takie są możliwości. A jak już będziesz coś podejrzewać to idź do specjalisty. On napewno zleci Ci monitorowanie cyklu.

reklama
Witam środowo,
dzis byłam u drugiej swojej ginki i ..... powiedziała, że chce mnie znowu zoabaczyc jak II sie pojawią...., działać działać działać...a najlepiej jeśli chce chłopczyka to w owulkę albo po, skoro była w zeszłym miesiącu i ja na usg tak pięknie uchwycilismy to na bank w tym cyklu będzie....no zobaczymy....

karola ja testuję dopiero od 14-15 dc...obserwuj jak ci sie śluz pojawi bo wtedy nadchodzą dni plodne i wychodza II ......w 30-31 dniowych cyklach ja mam owu dopiero 16-17dc więc staranka 6-7 październik...szkoda testów troszke

Witajcie,
dziewczyny ja owulkę miałam dopiero po 3 @... więc jak się nie pojawi to naprawdę nie ma się czym martwić, organizm potrzebuje czasu

cyniczna, czyżbyś wyjechała w podróż poślubną??
słodziutka, tulę, jestem z Tobą
Agnieszka AJ nie smutaj się już, buziolki dla Ciebie
Agnieszka Irl a może jednak coś??

Wczoraj miałam straszne sny, wierciłam się pół nocy, widziałam jak leże na samolocie jak pielęgniarka każe przestać mi płakać bo znieczulenie nie będzie działało (??) jak lekarz każe podpisywać zgodę na zabieg... straszne, od rana macam cycuszki - troszkę pobolewają.

karola ja tez miałam 5 poprzednio, testowalam od 14dc i mi starczyło :-) ... obserwuj sluzik, jak sie pojawi to bedzie wszystko jasne....

a owulka faktycznie moze po poronieniu byc po 3@ dopiero u niektorych pań....chyba w sumie dlatego karzą sie starac po 3@ a nie wczesniej...

karola ja tez miałam 5 poprzednio, testowalam od 14dc i mi starczyło :-) ... obserwuj sluzik, jak sie pojawi to bedzie wszystko jasne....

a owulka faktycznie moze po poronieniu byc po 3@ dopiero u niektorych pań....chyba w sumie dlatego karzą sie starac po 3@ a nie wczesniej...

Ja dzis od rana mam dośc obfity sluz,to znaczy że mam dni płodne ale nie jeszcze owu tak?zielona jestem:nerd:

reklama
a tak wogule to dziś po wizycie u ginki sie poplakałam, tak sie martwiłam, ze bedzie kazała mi jeszcze czekać do kolejnej @ a ja sie już bardzo nastawiłam....ale nie kazała...to juz jakis krok naprzód po tej całej tragedii...teraz trzeba liczyć, ze sie z pomoca siły wyższej uda...

powiedziała tylko jeszcze, ze byc może trzydniówka córki mogła doprowadzic do infekcji jaja płodowego i zaniku zarodka we wczesnym stadium, dodatkowo silny stres i niestety....teraz mam sie nie stresować i byc dobrej mysli....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry