• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

karola to extra, ze jest śluzik, a czekasz na jakas odpowiednia płeć? bo jesli nie to możesz sie starac co 2 dni i napewno na owu traficie....

śluz ma przypominac kurze białko, być rozciagliwy....przezroczysty wtedy jest owu...

reklama
czesc dziewczynki

Pixelko fajnie,ze wizyta u ginki ok, za kilka dni juz do dziela hehe ojjj fajnie fajnie:tak:.
Ja robie testy owulacyjne zeby sprawdzic a tu hm jakos nie pkazuje mi kurcze a juz w sumie powinno.Kiedy ja mam ta owulacje hm...moze nie bedzie jej wogole...kurcze:confused:

ona26 no to nie wiem, jesli faktycznie ma byc 30 dniowy cykl to owu już powinna być....a jakies inne objawy (śluzik....:blink:?)....mam nadzieję, ze ja poczuje owu jesli bedzie, przeważnie mam taką cheć na przytulaski jak mały zwierzak....:-D...prawie spać nie mogę wtedy ..... a pozatym mój m chce trafiać w chłopca co komplikuje staranka i ogranicza nas, bo trzeba trafić właśnie w ten dzień :zawstydzona/y:

ale zawsze tak jest, ze jak sie chce to nie wychodzi a jak nie chce to hop siup i masz....

ja sie jeszcze nie martwię starankami i testami, u mnie jeszcze dobrych klilka dni...

Boze jak mnie dawno tutaj niebyło , dziewczynką które straciły maleństwa serdecznie współczuje ale uwierzcie te dzieciaczki zmieniają tylko date przyjści na świat odpowiednią zeby was zaskoczyć .Tak dużo nowych dziewczyn ale zauważyłam dzieczyny którem mnie wspierały podczas moich ciężkich dni , mirosława 1979, jezyk gratulacje błogosławionego stanu i trzymam kciuki

Ostatnia edycja:
a dziewczyny które niemają wiary że wszystko bedzie dobrze , niech się cofną na 200 strone i popatrzą jak dziewczyną po stracie pięknie migają suwaczki i u was też tak będzie napewno!!!!

Wiatm!!!!!!!!! i wszystkie koleżanki serdecznie pozdrawiam:-)

Ja mierze temperature codziennie rano przed wstaniem i stąd wiem kiedy mam owulacje. Bez tego nigdy bym nie wiedziała kiedy jest owu i kiedy przyjdzie @.
A tak to wiem ze już w pierwszym cyklu po zabiegu miałam owulacje ( o ile skok temperatury faktycznie w 100% wskazuje owu.:confused:)

Luiza, ja chodziłam do poleconego mi przez innego lekarza kliniki płodności na Pl. Szczepańskim. Niby umówiłam się tam na wizyte ale nie wiem czy pójde. Lekarz podczas ciąży nie zauważył nieprawidłowego kształtu zarodka a w szpitalu widzieli.
Wiec nie wiem czy mam wydać 130 zł na wizyte do której nie jestem przekonana.
Jeżeli możesz to daj mi namiar na swoja lekarke, tylko powiedz gdzie i kiedy ona przyjmuje i ile kosztuje wizyta

witam przed pracą..................
juz nie kicham , ale za to kaszlę

nie chce krakac , ale coś mi sie nie podoba....................... az sie boje myśleć

kochane pozdrawiam was wszystkie.....................i zmykam bo cos nie mam nastroju ...........sorki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry