• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Cześc dziewczynki.
Ja już po zabiegu... Wzieli wycinki i teraz czekanie i ....plamienie przez jakieś 2 tyg :wściekła/y:.Koniec konców nie było najgorzej- w porównaniu z poprzednim pobytem to były wakacje :sorry2:
Najgorsze czekanie na wynik, ale jakos sie nie załamuje- zabieg wykonywała moja lekarka do której chodzę prywatnie i jakoś ufam, że nawet jeśli operacja będzie konieczna to zrobi tak żeby było dobrze ( mam cichą nadzieje).

Doka kochana jesteś też z Krakowa???? Miło wiedziec że jest tu ktoś z mojej okolicy:-)
Jeśli chcesz mogę z czystym sumieniem polecic Ci moją lekarkę . Podobno koleżanka mojej kierowniczki miała 99 proc szans ze przez kilkanaście cyst na jajnikach nie będzie mogła miec dzieci i wiesz co?? Dzwoniła do niej w najbardziej nietypowych porach i radziła jak ma sie kochac z mężem, co dokładnie robic jakie leki zażywac i dziś ma dzidziusia.... Dlatego tak jej ufam. Może i mnie pomoże:-)

Szfirku kochaniutka nie martw się będzie dobrze. Ty masz problem z jajnikami, ja szyjką- wszystko da się wyleczyc!! Przynajmniej Twojego przypadku jestem pewna - że Ci się uda! Głowa do góry- jeszcze niedawno sama sie martwiłam i załamywałam ale postanowiłam- BEDE WALCZYC CHOCBY NIE WIEM CO!!!!!

Hej dziewczynki,,,,,,,,,,,,,,,,witam wszystkich,,,,,,,,,,,,,,coś mnie choroba dopadłą,,,,,,,chodzę jak nakręcona,,,,,,,no ale do prcy jeżdże,buuuuuuuuuuuuuuunie nadrobiłam wszystkiego,,,,,,ale jestem z Wami i za wszystkie Trzymam kciuki,,,,Słodziutka , ALso,,,,za wasze mamy szczególnie....Dziękli za fluidki,,,Luiza,,,,,,,będzie dobrze zobaczysz..............Katrin co z Twoją koleżanką z Laskowic.???hehhePixelko ja też zaczełam już testować,dzsiaj 14 dzień i nic,,,,,,,,,,,,,,,,,zobaczymyktos nowy zafasolkowany??? Aga irl?? Dilajla??????SOrki ale nie mam siły nawet siedzieć na kąpie ,,,,,,,ale myślę o was,i tzrymam kciuki za was.........Aga Irl. Aga, DOka, Agi, Marlenka, Mirka, Gabi, Anesto, , Mordoklejak, ALutka, Pixelka, Mała, SŁODZIUTKA, Also, ALicja, Selenko, Aga, LUIZA, Magdalenka, CYNICZNA( wszystkiego dobrego na nowej drodze,...) , Tarasia, Pysia, . ona, Szafirek, Dilajla, NIUSIA, Maggy, pozdrawiuam wszystkie,,,jak nie wymieniłam kgs to przepraszam,ale jestem z Wami,,,trzymajcie się.........Matko KAROLKA...............buziole..........

A u mnie leje od rana :baffled::baffled::baffled: włosy sie napuszą i poskręcają, a ja tak długo je układałam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A jakby tego było mało to jeszcze wczoraj szef się zapowiedział że przyjedzie popracowac ze mną.
A tak w ogóle to on jest głupi.

Wielki buziak dla Was na cały dzien;-);-);-)
I nie martwic mi sie niczym dzisiaj koleżanki drogie!!!!!!

Kasiu a ja mam nadzieje , że i Ty wkrótce dołączysz do tych zafasolkowanych:-). Może za jakiś czas obie będziemy się cieszyc z dzieciaczków:-).
I przede wszystkim dzięki za wsparcie!!!

reklama
O matko a ja głupia myślałam,że Kasiek testowała llkreseczki a to owu było?to ja też wczoraj testowałam i też mi nic nie wyszło,a podbrzusze boli,ble jest,śluzek jest i tylko temp.nie ma.Martwię się że wogule owu u mnie nie ma.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry