• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
ach pixela nio wiesz jak jest hehehhe....takie jakies niecierpliwe jestesmy hahahha co zrobic....no ja sie juz nie ludze ze bedzie pozytywny...raczej czekam na @ tylko problem w tym ze nie wiem kiedy przylezie hehehhe

nie wiem co szafirkowi ale...
kiedys pisalam o koleżance z ciażą biochemiczna i ze jej wyszło pco po badaniach, że starała sie 3 cykle, miała monitoring i jest w ciaży, w tym samaym czasie kolejna ze staraczek z PCO miała udrażnianie jajowodów i 2 cykle i jest w ciazy...szafirku...jesli u ciebie pco jest przesądzone to masz wielkei szanse wkrótce być mamusią, trzeba tylko troszke bardziej sie pobadać i moze jakis zabieg bedzie potrzebny (laparoskopia czy cos takiego...chyba)....jakies leki na jajeczka, na pekanie i monitoring....
zajrzyj na wątek - starające się, tam jest kilka osób z leniwymi jajnikami,

Szafirku kochana nie martw sie tym, że masz policystyczne jajniki. To nic strasznego. Ja tez mam. Najważniejsze to znaleźć lekarza który wie jak ma się tym zająć. Jak masz jakies pytania to daj znać na priva a wszystko co wiem opowiem.

Słodziutka dobrze że sie odezwałaś bo już sie martwiłam o Ciebie.

Aga AJ zaglądaj częściej to będzie lepiej, a poza tym ty zawsze dobrze na mnie wpływasz.

Katrin choróbko ty jedna właź do łóżka sama albo i nie.......;-) i wygrzewaj chore gnaty.

Ja byłam dzisiaj u mojego gina i powiedział ze na jego oko to ja mam na 90% dwurożną macicę i chyba z przegrodą, tyłozgięcie i PCO. Czy jeszcze mozna mieć coś więcej??????? Wydaje mi się że chyba wyczerpałam limit:baffled::baffled::baffled:
Jak dostanę pierwszą @ to mam w 3 albo 4 dc iść do niego na wizyte ale po co to ja nie wiem. Juz bym chciała działać robic jakieś badania albo coś. Wkurza mnie takie sziedzenie i czekanie nie lubię tak:no::no::no:

reklama
ag28 nie brzmi to wszystko kolorowo, ale moze zbadaj się u kogos innego...przecież już napewno kiedyś miałas usg i ci dwurożna macica nie wychodziła....tyłozgięcie to akurat chyba wiekszośc z nas ma ... a PCO, ech...dobry gin i z tym sobie poradzi....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry