• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

dlaczegotak nie martw się wszystko będzie dobrze, ja też myślę że to raczej infekcja.

A mój kacper ma 37,9 temperatury i iem wiem czemu ani nie kaszle ani nie smarka tylko śpiący się teraz zrobił ale myślałam żę to dlatego że wstaje od trzech dni o 6:30. już jestem zestresowana na maksa i nic mi sie nie chce. za jakiś czas zmierze mu jeszcze raz

reklama
Witam:happy2:

Widzę iz tu u nas jakieś ponuractwo zapanowało:tak:; rozumiem sama ma zły dzień, njachetniej bym komuś przyłożyła:-p, byle do wiosny....

Dlaczegotak - musisz być dobrej mysli, Joasia ma rację bedzie dobrze:tak::tak::tak:

Joasiu - jak sampopoczucie?
Jeżyku - mały, delikatny bukiecik mile widziany
Gabi - to Ci się udało z "zestawem ogrodniczym":-D:-D
Tola - przytulam:tak:
Daga, Postptaszyna.,Maggie, Słodziutka, Ewa, Ewelka, Muffy i wszystkie nie wymienine babeczki pozdrawiam:-):-):-)

Jezyku - może to dopiero jakiś poczatek przeziebienia, daj Kacperkowi herbaty z malinami albo herbatkę lipową lub syrop Pyrosal albo Lipomal (ziołowe środki dla dzieci na zbicie temp. i wypocenie)

Dlaczegotak - trzymamy za Ciebie kciuki..i bedzie dobrze!!! MUSI BYĆ!! wierzymy w to mocno... hmmm mojej siostrze przydarzyło się podobie w 8 miesiącu...była po szpitalu poszła do ginka ten powiedział że zaraziła się grzybicą w szpitalu dał leki a tutaj się okazało następnego dnia że to były wody płodowe.. :szok::szok:bo następnego dnia urodziła wcześniaczka, ktorego to wręcz ubóstwiam...(ma już 5 latek..wczoraj miał urodzinki)
Ale to było jak pisze w 8 miechu ciąży..

JoannA - najlepiej wygoń męża na podłogę ...przecież dacie radę Was jest dwoje przeciwko jednemu ;-) a na to chrapanie ja sama nie wiem co zrobić....chyba najlepiej im zamknać buzie ;-)tylko jak???

Aga1108 - dzisiaj chyba biorytm nie za bardzo korzystny, bo większośc z nas nie pała jakoś dobrym humorem...żebyśmy fasoleczkami się tak szybko zarażały jak złym humorem...kto jest za??? :tak:

Aga1108 - dzisiaj chyba biorytm nie za bardzo korzystny, bo większośc z nas nie pała jakoś dobrym humorem...żebyśmy fasoleczkami się tak szybko zarażały jak złym humorem...kto jest za??? :tak:

Zły biorytm ....tak...przydałoby się coś na poprwę humoru....u mnie to raczej jest spowodowane kiepskim samopoczuciem, nie spałam od 4 rano:-(
....fasolkami.....przyjdzie i na to czas:tak::tak::tak::-):-):-)...może już niebawem, kto to wie:-)

Hej kobietki.

Widzę, że z moimi rykami porannymi idealnie się wpasowałam w nastrój.

Dlaczegotak - mojej kolezance wody zaczęły się saczyć w 5 miesiącu, a urodziła 2 tyg przed terminem wiec nawet jeśli u Ciebie też wyciekają to niejest jeszcze nic przesądzone. Ważne, że zauważyłaś iz coś się dzieje i lekarz też zareagował. Uspokój się (wiem, że łatwo mi mówić) i niedenerwuj się!!!... Co do infekcji to zaliczyłam 2 kuracje "dowcipasami", a jedynym objawem jaki miałam to był wodnisty sluz.

Toluś - ściskam Was mocno. Zgadzam się z dziewczynami, że teraz najwazniejsze są wszelkie mozliwe badania które możecie zrobić aby po urodzeniu bączka nic Was niezaskoczyło. Wierzę, że będzie wporządeczku i mały jeszcze da Wam w kość tak będzie rozrabiał.

JoannA - współczuję małża rozpychacza.

Aga - :-)

Ewa - podejrzewam, że rozpakujesz się przede mną. Wizytę mam dopiero we wtorek, a na ostatniej zero objawów było. Od wczoraj mam całodzienne bóle "kroczne", a brzuchol mi też twardnieje ale to wszystko pewnie zmyłka. Młody jak kopa zasunie to do pod biustem czuję więc sama widzisz, że brzuchol wysoko. "Korek" tez siedzi mocno.

Batonik - dziewczyny mają rację. Pierwsza sprawa idź do drugiego lekarza. słyszałam juz o ginach którzy potrafią wmawiac kobitką, że coś jest nietak bo chcą kasiorę wyciagnąć... A w 6 tyg to u mnie też nic jeszcze niebyło widać nawet pęcherzyka. Pojawił się dopiero w 7. Jasiek w 10 nadrobił to swoje opóźnienie

Dorotka - trzymam kciuki

Słodziutka_e - :-)... Cała ciążę modliłam się żeby tylko nieurodzić wcześniej to teraz młody niechce wyjść. Pewnie myśli, że skoro tyle miesiecy matka chciała go miec w brzusiu to na zewnatrz nie jest zbyt przyjemnie.

Jezyk - może idź z nim do lekarza. U nas panuje wstrętny wirus jakiś i też niedaje rzadnych objawów. Teściu jest na L4 bo miał tylko temperaturę i uczucie rozbicia (jak przy grypie). Niemiał kataru ani kaszlu. Podobno bardzo się rzuca na przewód pokarmowy - u nas na szczęście nie ale pół huty jest na zwolnieniu.

Gabi - :-)

Post_ptaszyna - mój mąż zaraził się jedną z chorób mojego teścia (podobno od wczesnej młodości na nią cierpi)- starością.;-) Chodzą oboje po domu i o emeryturze tylko mówia.

Izulka - no cóż - bliźniaki - jedna robota i po krzyku.;-)

Maggie - :-)

reklama
Witajcie kochane.
Ja ostatnio się nie udzielałam, bo za dużo problemów mi się zwala na głowę.Ale widzę, że tu również powiewa smutkiem.
TOLKA - trzymaj się kochana, wiem,że łatwo powiedzieć i domyślam się co przezywasz, ale musi być dobrze.Pomodlę się o to!!
DLACZEGOTAK - trzymam kciuki za Twoja wizytę.Musi być dobrze!! uściski dla ciebie.
SłODZIUTKA - witam.Choc to przykre, że poznajemy się w takich okolicznościach.
JOASIA -wypoczywaj i dbaj o Was!!
Ewa, Daga, Ptaszynka, Jezyk, Aga, Izulka, Gabi, Maggie, Batonik,Dorotka - Wszystkie Was pozdrawiam i przytulam każdą z osobna.
trzymajcie się ciepło.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry